Weil Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Çanakkale,Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Merhaba Hepsiburada'dan G.Alya GA-5301 klavye aldım. Bu sabah geldi fakat klavyede bazı tuşlar undefined yani atanamamış olarak görünüyor. Powertoys programı var, onda da bir tuşu atayınca hepsi aynı oluyor.
Merhaba Hepsiburada'dan G.Alya GA-5301 klavye aldım. Bu sabah geldi fakat klavyede bazı tuşlar undefined yani atanamamış olarak görünüyor. Powertoys programı var, onda da bir tuşu atayınca hepsi aynı oluyor.
Adalgar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #2 Merhaba, konu hakkında bir bilgi sahibi değilim fakat şöyle bir konu buldum, belki yardımcı olur: CTRL, Windows, alt, alt gr tuşları çalışmıyor
Merhaba, konu hakkında bir bilgi sahibi değilim fakat şöyle bir konu buldum, belki yardımcı olur: CTRL, Windows, alt, alt gr tuşları çalışmıyor
Weil Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Çanakkale,Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #3 Gerek kalmadı dostlar aldığım firmadan değişim yaptırdım. Weil dedi: Gerek kalmadı dostlar aldığım firmadan değişim yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Yeni klavye de aynı şekildeydi. Adalgar dedi: Merhaba, konu hakkında bir bilgi sahibi değilim fakat şöyle bir konu buldum, belki yardımcı olur: CTRL, Windows, alt, alt gr tuşları çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Reis Allah senden razı olsun artık bütün tuşlar çalışıyor Son düzenleme: 17 Eylül 2024
Gerek kalmadı dostlar aldığım firmadan değişim yaptırdım. Weil dedi: Gerek kalmadı dostlar aldığım firmadan değişim yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Yeni klavye de aynı şekildeydi. Adalgar dedi: Merhaba, konu hakkında bir bilgi sahibi değilim fakat şöyle bir konu buldum, belki yardımcı olur: CTRL, Windows, alt, alt gr tuşları çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Reis Allah senden razı olsun artık bütün tuşlar çalışıyor
Adalgar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #4 Weil dedi: Gerek kalmadı dostlar aldığım firmadan değişim yaptırdım. Güncelleme: Yeni klavye de aynı şekildeydi. Reis Allah senden razı olsun artık bütün tuşlar çalışıyor Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullanın ben de aynı klavyeden (Hepsiburada üzerinden) sipariş verdim Claw's Crossfire K1 ile Nexus K1 de diğer adaylardı Son düzenleme: 17 Eylül 2024
Weil dedi: Gerek kalmadı dostlar aldığım firmadan değişim yaptırdım. Güncelleme: Yeni klavye de aynı şekildeydi. Reis Allah senden razı olsun artık bütün tuşlar çalışıyor Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullanın ben de aynı klavyeden (Hepsiburada üzerinden) sipariş verdim Claw's Crossfire K1 ile Nexus K1 de diğer adaylardı