Sürprizbozan Undertale hangi son?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre.wtd

Hectopat
Undertale oynuyorum. Papyrus'u oldurdum sans gelip dedi neden oldurdun kardesimi ama sans ile dovusmedik? Bu hangi son bu arada asgore ile dovus sirasindayim daha yenemedim ona gore sonrasi hakkinda bir şey demezseniz hos olur.

Kanka bu normal son ıyı son ıcın bu son bıttıkten sonra veya yenı save acıp kımseyı oldurmemen gerekıyor. Kotu son ıcınse (ıyı son)'u bıtırdıkten sonra yapabılıyorsun. Sadece ve sordugun sorunun cevabı. Su an normal sonu yapıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sans ile sonlarda dövüşeceksiniz ruhların mezarı olan bir yer (?) var.
Kötü son yapmak için x kaldı yazması gerekiyodu her etapta.

Sans ile sonlarda dövüşeceksiniz ruhların mezarı olan bir yer (?) var.
Kötü son yapmak için X kaldı yazması gerekiyordu her etapta.

Oyunu az once bitirdim de cicek geldi save dosyami sildi bocege donustu beni oldurdu falan mukemmelmis lan oyun 1 yıldır kutuphanede bekliyordu gecen hafta tanistigim biri sayesinde basladım oyun cok iyiymis harbiden.

Oyunu az once bitirdim de cicek geldi save dosyami sildi bocege donustu beni oldurdu falan mukemmelmis lan oyun 1 yıldır kutuphanede bekliyordu gecen hafta tanistigim biri sayesinde basladım oyun cok iyiymis harbiden.
Mükemmel bir oyun öbür sonları da bitir.

Peki bir şey soracagim bu flowey beni oldurdu oyunu her actigimda yapacak daha iyi bir seyin yok mu deyip beni olduruyor sonra oyun kapaniyor nasıl normal haline gelecek oyun.
Onu yenmeniz gerekiyor oyunu tamamlamak için. Savaşa devam edin, arada butonlar gelecek üstüne gidip basmanız gerekiyor.

Onu yenmeniz gerekiyor oyunu tamamlamak için. Savaşa devam edin, arada butonlar gelecek üstüne gidip basmanız gerekiyor.

Onu yenmem imkansiz bu arada cunku cok guclu 6 insan ruhunu aldi ve hasar verdigimde sadece 1 cani gidiyor ustune adamin lazerlerinden kacmak imkansiz

Onu yenmem imkansız bu arada çünkü çok güçlü 6 insan ruhunu aldı ve hasar verdiğimde sadece 1 canı gidiyor üstüne adamın lazerlerinden kaçmak imkansız.
İmkansız değil, defalarca yendim. Savaşa devam edin bir süre sonra daha fazla hasar almaya başlıyor zaten, kaçmak da o kadar zor değil sürekli can veren bölümler çıkıyor ayrıca.

Onu yenmem imkansiz bu arada cunku cok guclu 6 insan ruhunu aldi ve hasar verdigimde sadece 1 cani gidiyor ustune adamin lazerlerinden kacmak imkansiz
Her türlü yeniliyor siz oynamaya devam edin. Nasıl olduğunu söylersek spoiler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…