EmRRRRR Hectopat Kek günü Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri B550M 5600 4060 16 1 Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #1 Şu an da Undertale iyi son için oyunu bitirmeye çalışıyorum. Fakat bosslar beni fazlası ile zorluyor (rage quit vb.). Yemek de param olmadığı için alamıyorum, para kasmanın bir yöntemi var mı?
Şu an da Undertale iyi son için oyunu bitirmeye çalışıyorum. Fakat bosslar beni fazlası ile zorluyor (rage quit vb.). Yemek de param olmadığı için alamıyorum, para kasmanın bir yöntemi var mı?
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 5 Ekim 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben 2-3 sene önce bu yöntemle para biriktiriyordum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben 2-3 sene önce bu yöntemle para biriktiriyordum.