yagizhco Kilopat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 94 Makaleler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Meslek Öğrenci 16 Kasım 2013 #1 Unibeast yöntemiyle Mavericks'i Usb belleğe başarılı bir şekilde kuruyorum. Fakat sistem usb bellekten boot etmiyor. Oysaki sizin verdiğiniz Mavericks sürümü boot oluyor ve başarılı bir şekilde kullanıyorum.
Unibeast yöntemiyle Mavericks'i Usb belleğe başarılı bir şekilde kuruyorum. Fakat sistem usb bellekten boot etmiyor. Oysaki sizin verdiğiniz Mavericks sürümü boot oluyor ve başarılı bir şekilde kullanıyorum.
R Resul Hectopat Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 49 Makaleler 1 16 Kasım 2013 #2 Neden boot etmiyor acaba? Bir hata mı alıyorsunuz, Flash Diskinizi mi görmüyor. Detaylandırabilirmisiniz probleminizi?
Neden boot etmiyor acaba? Bir hata mı alıyorsunuz, Flash Diskinizi mi görmüyor. Detaylandırabilirmisiniz probleminizi?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 16 Kasım 2013 #3 Gayet doğal. Clover çok gelişmiş bir bootloader. Oysa ki Chimera, Chameleon tabanlı ve eski.
yagizhco Kilopat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 94 Makaleler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Meslek Öğrenci 16 Kasım 2013 #4 Açılışta F12'ye basınca flash görünüyor. Fakat girdiğimde sol üste sadece ( / ) işareti dönüp duruyor ve pc ve ya flash hiç bir işlem yapmıyor.
Açılışta F12'ye basınca flash görünüyor. Fakat girdiğimde sol üste sadece ( / ) işareti dönüp duruyor ve pc ve ya flash hiç bir işlem yapmıyor.