Uninstall programının VirusTotal sonucu güvenli mi?

DarkMyFor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu uninstall programı false positive mi yoksa bir şeyler var mı?

Not: Windows Defender ile tarama yaptım bir sonuç vermedi.

Son düzenleme:
Oyunun dosyalarını kaldırmak için bunu çalıştıracaktım ama içime kurt düştü VirusTotal'e taratayım dedim sonuç bu oldu yani manuel olarak mı kaldırsam diye düşünüyorum.
Hocam direkt Windows'tan kaldırın dosyaları silmek yerine. Eğer oyunun kendi uninstalleri yoksa kalıntı bırakmamak için uninstall programı indirip öyle kaldırmak iyi olur ama istediğiniz gibi yapabilirsiniz bir zararı olmaz. Başlat menüsünde, kayıt defterinde vs. oyunla alakalı uzantılar kalabilir o kadar.

Hocam direkt Windows'tan kaldırın dosyaları silmek yerine. Eğer oyunun uninstall programı yoksa kalıntı bırakmamak için uninstall programı bulup öyle kaldırmak iyi olur ama istediğiniz gibi yapabilirsiniz bir zararı olmaz. Başlat menüsünde, kayıt defterinde vs. oyunla alakalı uzantılar kalabilir o kadar.

Oyunun uninstallı zaten hocam bu Windows Defender virüs olarak algılamadı sadece VirusTotal'e bir atayım dedim yine de oyunu hiç çalıştırmadım büyük ihtimal kalıntı yoktur manuel olarak kaldırıcağım sanırım hepsini birden çöp kutusundan da silerim.

Oyunu kurduğunuz için illaki kayıt defterinde oyuna ait satırlar vardır ama evet öyle de yapabilirsiniz sadece dosyaları kaldırmış olursunuz.

Peki hocam Denetim Masası'ndan kaldırsam VirusTotal'e atığım oyunun kendisinin içindeki uninstaller programından mı kaldırır yoksa Denetim Masası farklı bir uninstaller mı kullanıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı