ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Merhaba aklımda bir oyun projesi var ama hiçbir şey bilmiyorum ne Unity ne de C#. Yaparak öğrenmek istiyorum hem öğrenmiş hem de bir proje yapmış olurum. Hem C# öğreten hem de Unity'i öğreten tek kurs var mı? Ayrı olsa da sıkıntı olmaz. Bildiğiniz güzel kurslar varsa linklerseniz sevinirim.
Merhaba aklımda bir oyun projesi var ama hiçbir şey bilmiyorum ne Unity ne de C#. Yaparak öğrenmek istiyorum hem öğrenmiş hem de bir proje yapmış olurum. Hem C# öğreten hem de Unity'i öğreten tek kurs var mı? Ayrı olsa da sıkıntı olmaz. Bildiğiniz güzel kurslar varsa linklerseniz sevinirim.
shiralphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #2 Kursla uğraşma proje geliştir, o kadar kurs aldım ama emin ol bir proje geliştirirken öğrendiğimi bir kursla öğrenemedim. İllaha temelim olsun alayım diyorsan udemy üzerinde gamedev.tv'nin kursları iyidir.
Kursla uğraşma proje geliştir, o kadar kurs aldım ama emin ol bir proje geliştirirken öğrendiğimi bir kursla öğrenemedim. İllaha temelim olsun alayım diyorsan udemy üzerinde gamedev.tv'nin kursları iyidir.
E emiruzun4848 Megapat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 Unity'nin kendi kursu var A2 İngilizce ile az buçuk anlıyorsun. Gayet detaylı bir şekilde anlatıyorlar.
Unity'nin kendi kursu var A2 İngilizce ile az buçuk anlıyorsun. Gayet detaylı bir şekilde anlatıyorlar.