treeeboy Centipat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #1 Merhaba! Ben bir oyun yaptım başlangıç ekranından oyuna geçme tuşuna basınca oyundan atıyor. Bunun bir çözümü var mı?
Merhaba! Ben bir oyun yaptım başlangıç ekranından oyuna geçme tuşuna basınca oyundan atıyor. Bunun bir çözümü var mı?
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 20 Nisan 2023 #2 Başlangıç butonuna basınca hangi kod çalışıyor, onu bize atlamısın. Belki sahne geçişi yerine çıkış komutu vermişindir. Artı 0 Eksi
Başlangıç butonuna basınca hangi kod çalışıyor, onu bize atlamısın. Belki sahne geçişi yerine çıkış komutu vermişindir.
S sancarsavas Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 772 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #3 Başla butonuna bastığında çalışan kodları eklersen yardımcı olmaya çalışırız. Döngü vs kullandıysan sonsuza gittiyse uygulama kapanıyor olabilir. Ya da farklı bir sorun vardır mutlaka Artı 0 Eksi
Başla butonuna bastığında çalışan kodları eklersen yardımcı olmaya çalışırız. Döngü vs kullandıysan sonsuza gittiyse uygulama kapanıyor olabilir. Ya da farklı bir sorun vardır mutlaka
KS KS treeeboy Centipat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #4 public void PlayButton() { Time.timeScale = 1; SceneManager.LoadScene(1); } oyunda kullandığım canvas image vs. den de olabilir mi? oyun bilgisayardan açınca çalışıyor ama androidini telefona build edince olmuyor Son düzenleme: 20 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
public void PlayButton() { Time.timeScale = 1; SceneManager.LoadScene(1); } oyunda kullandığım canvas image vs. den de olabilir mi? oyun bilgisayardan açınca çalışıyor ama androidini telefona build edince olmuyor
Atikkerim Kilopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 105 10 Haziran 2023 #5 treeeboy dedi: Public Void PlayButton() { Time. Timescale = 1; Scenemanager. Loadscene(1); } Oyunda kullandığım canvas image vs. den de olabilir mi? Oyun bilgisayardan açınca çalışıyor ama Android'ini telefona Build edince olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var ilk yükleme ekranında atıyor daha sonra Play tuşuna bastığımda 20-30 saniye sonra başlatıyor oyunu. Sorunu çözdünüz mü? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
treeeboy dedi: Public Void PlayButton() { Time. Timescale = 1; Scenemanager. Loadscene(1); } Oyunda kullandığım canvas image vs. den de olabilir mi? Oyun bilgisayardan açınca çalışıyor ama Android'ini telefona Build edince olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var ilk yükleme ekranında atıyor daha sonra Play tuşuna bastığımda 20-30 saniye sonra başlatıyor oyunu. Sorunu çözdünüz mü?