C CamelonTv Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #1 Unity öğrenmem kaç ay sürer? Ne kadar çalışmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum orta-üst dereceye gelmek için soruyorum.
Unity öğrenmem kaç ay sürer? Ne kadar çalışmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum orta-üst dereceye gelmek için soruyorum.
Metehan120 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 334 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600X Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RX 6600 XT OC Ram: XPG A-Data 16GB 3200MHZ Disk: 256 SATA + 1TB NVMe SSD Anakart: MSI B550M PRO-VDH Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #2 CamelonTv dedi: Unity öğrenmem kaç ay sürer? Ne kadar çalışmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum orta-üst dereceye gelmek için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sana bağlı.
CamelonTv dedi: Unity öğrenmem kaç ay sürer? Ne kadar çalışmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum orta-üst dereceye gelmek için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Sana bağlı.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Ekim 2022 #3 CamelonTv dedi: Unity öğrenmem kaç ay sürer? Ne kadar çalışmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum orta-üst dereceye gelmek için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni başlayan biriyseniz orta-üst dereceye gelmeniz 5-6 ay sürebilir fakat azacık bilginiz varsa 2-3 gibi bi süreye öğrenirsiniz diye düşünüyorum.
CamelonTv dedi: Unity öğrenmem kaç ay sürer? Ne kadar çalışmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum orta-üst dereceye gelmek için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni başlayan biriyseniz orta-üst dereceye gelmeniz 5-6 ay sürebilir fakat azacık bilginiz varsa 2-3 gibi bi süreye öğrenirsiniz diye düşünüyorum.