Unity Unity safe mod uyarısı ve "Can't add script." hatası nasıl çözülür?

Burakbeyu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Unity öğrenmeye yeni başladım ama Visual Studio'dan kod yazıyorum, izlediğim hoca yazdığında Unity konsolda bir tane bilgilendirme metni çıkıyor fakat ben başlattığımda konsolda hiçbir şey yazmıyor, hocanın yazdığı kodu ve çıkan bilgilendirme metnini aşağıya koyacağım. Bunun dışında projeyi kapatıp Unity Hub'ı tekrar açtığımda, projeye tıklayınca safe mode uyarısı veriyor, bunun da görselini aşağıda veriyorum. Ayrıca ikinci boş bir script açıp ekrandaki objeye component olarak eklemek istediğimde "can't add script" gibi can sıkıcı bir uyarı alıyorum, görsel olarak verdim, boşuna script ismiyle public class ismi aynı mı diye bak demeyin, çünkü daha bomboş bir script olmasına rağmen bu hatayı veriyor ve ayrıca evet aynı. Unity ve vsyi sildim tekrar yükledim olmadı, VS Code indirdim onda da aynı hatayı veriyor. Unity'nin versiyonunda mı sıkıntı var diye düşündüm başka versiyon yükledim yine aynı hata. Sorun ne çözebilecek var mı? Bir hevesle başladığım işi yarım bırakmak zorunda kalacağım yoksa.

Ekran Görüntüsü (14).png

Ekran Görüntüsü (12).png

Ekran Görüntüsü (15).png

Ekran Görüntüsü (11).png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı