Universal Android debloater'de uygulama silinmiyor

561920

Centipat
Merhaba, cihazımdaki gereksiz ve yer kaplayan uygulamaları silmek için universal Android debloater yükledim. Önceden gereksiz uygulamaları devre dışı bırakmıştım ama cihazın uygulamaları kısmına gidip devre dışı bölümüne bakınca uygulamaların halen kendi boyutunu koruduğunu gördüm, ADB ile silmeye çalıştım hata verdim, ama hata verdi bende o yüzden ADB appcontrol programı ile silmeye çalıştım, sildi ama devre dışı bölümünde yine uygulamaları gözüküyor, sağ alt kısmında "yüklenmedi" ibaresi var ama halen yer kaplıyor. Universal Android debloater programını yükledim orada da silinmiş olarak gözüküyor. Programdan bütün uygulamaları geri yükleyip cihazı yeni de başlatıp, yine sileyim dedim olmadı. Ne yapmam gerek?

Bu arada şunu da ekleyeyim devre dışı bölümünden yeniden etkinleştire basınca uygulama ana menüde gözükmüyor. Etkinleştirip Google Play Store'dan girdiğim zaman, bana orada direk yükle seçeneği geliyor yüklüyorum yükleniyor. Gene universal Android debloater üzerinden uygulamayı silip cihazı yeniden başlattım uygulamayı silmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…