0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Universal Hoverpad V2 skatez alacağım, HXSJ T66 mouse kullanıyorum benim mouse olur mu ve mouse padim klasgear. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Universal Hoverpad V2 skatez alacağım, HXSJ T66 mouse kullanıyorum benim mouse olur mu ve mouse padim klasgear.
1SOT1SO Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 0nurAKN dedi: Universal Hoverpad V2 skatez alacağım, HXSJ T66 mouse kullanıyorum benim mouse olur mu ve mouse padim klasgear. Genişletmek için tıkla... X-raypad jade ya da esptiger ice V2 öneriyorum.
0nurAKN dedi: Universal Hoverpad V2 skatez alacağım, HXSJ T66 mouse kullanıyorum benim mouse olur mu ve mouse padim klasgear. Genişletmek için tıkla... X-raypad jade ya da esptiger ice V2 öneriyorum.
0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 1SOT1SO dedi: X-raypad jade ya da esptiger ice V2 öneriyorum. Genişletmek için tıkla... X-raypad başka önerenlerde oldu bu kadar öneren varsa muhtemelen onu alırım bir de espriler içe v2'nin bir sürü modeli var hangisi önerisirsiniz.
1SOT1SO dedi: X-raypad jade ya da esptiger ice V2 öneriyorum. Genişletmek için tıkla... X-raypad başka önerenlerde oldu bu kadar öneren varsa muhtemelen onu alırım bir de espriler içe v2'nin bir sürü modeli var hangisi önerisirsiniz.
1SOT1SO Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 0nurAKN dedi: X-raypad başka önerenlerde oldu bu kadar öneren varsa muhtemelen onu alırım bir de espriler içe v2'nin bir sürü modeli var hangisi önerisirsiniz. Genişletmek için tıkla... Esptiger'ın bir sürü modeli derken ne demeye çalışıyorsunuz hocam anlayamadım.
0nurAKN dedi: X-raypad başka önerenlerde oldu bu kadar öneren varsa muhtemelen onu alırım bir de espriler içe v2'nin bir sürü modeli var hangisi önerisirsiniz. Genişletmek için tıkla... Esptiger'ın bir sürü modeli derken ne demeye çalışıyorsunuz hocam anlayamadım.
0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #5 1SOT1SO dedi: Esptiger'ın bir sürü modeli derken ne demeye çalışıyorsunuz hocam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam whait in sitesinde espitiger e giriyorum sağ tarafta modeller var bir sürü mouse modeli var.
1SOT1SO dedi: Esptiger'ın bir sürü modeli derken ne demeye çalışıyorsunuz hocam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam whait in sitesinde espitiger e giriyorum sağ tarafta modeller var bir sürü mouse modeli var.
1SOT1SO Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #6 0nurAKN dedi: Hocam whait in sitesinde espitiger e giriyorum sağ tarafta modeller var bir sürü mouse modeli var. Genişletmek için tıkla... Hocam Universal dot u almanız lazım fakat stoğu bitmiş. X-raypad jade'de iyi skatestir onu da alabilirsiniz.
0nurAKN dedi: Hocam whait in sitesinde espitiger e giriyorum sağ tarafta modeller var bir sürü mouse modeli var. Genişletmek için tıkla... Hocam Universal dot u almanız lazım fakat stoğu bitmiş. X-raypad jade'de iyi skatestir onu da alabilirsiniz.
0nurAKN Picopat Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #7 1SOT1SO dedi: Hocam universal dot u almanız lazım fakat stoğu bitmiş. X-raypad Jade'de iyi skatestir onu da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam alacağım X-raypad. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2025
1SOT1SO dedi: Hocam universal dot u almanız lazım fakat stoğu bitmiş. X-raypad Jade'de iyi skatestir onu da alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam alacağım X-raypad.