TevfikF Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 27 21 Ocak 2020 #1 Yeni bilgisayar almam lazım İnventus'un 1 hafta önce çıkardığı Unlost Eco Plus sistemi dizdim. Sizce almalı mıyım, fiyati uygun mu? Dosya Ekleri unknown.png 40,4 KB · Görüntüleme: 89
Yeni bilgisayar almam lazım İnventus'un 1 hafta önce çıkardığı Unlost Eco Plus sistemi dizdim. Sizce almalı mıyım, fiyati uygun mu?
sevenf0It Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 212 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #2 Monitör dahil toplayacaksınız değil mi?
O orlando Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 158 22 Ocak 2020 #3 Daha iyi bir seçim olacaktır. Dosya Ekleri ek.PNG 35 KB · Görüntüleme: 85
sevenf0It Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 212 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #4 TevfikF dedi: Sizce almalı mıyım Genişletmek için tıkla... O sisteme 240hz fazla. ''Orlando'' adlı arkadaşın attığı sistem biraz daha iyi. 1 TB HDD'i SSD ile değiştirip almanızı öneririm orlando dedi: Daha iyi bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet. Daha iyi işlemci ve bir tık ileride ekran kartı, alınır. Fakat 1 TB HDD'i SSD ile değiştirin.
TevfikF dedi: Sizce almalı mıyım Genişletmek için tıkla... O sisteme 240hz fazla. ''Orlando'' adlı arkadaşın attığı sistem biraz daha iyi. 1 TB HDD'i SSD ile değiştirip almanızı öneririm orlando dedi: Daha iyi bir seçim olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet. Daha iyi işlemci ve bir tık ileride ekran kartı, alınır. Fakat 1 TB HDD'i SSD ile değiştirin.
O orlando Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 158 22 Ocak 2020 #5 sevenf0It dedi: Evet. Daha iyi işlemci ve bir tık ileride ekran kartı, alınır. Fakat 1 TB HDD'i SSD ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... Özelleştirme seçeneklerinde ek olarak sadece hdd takılabiliyor. Dosya Ekleri ek1.PNG 34,9 KB · Görüntüleme: 81
sevenf0It dedi: Evet. Daha iyi işlemci ve bir tık ileride ekran kartı, alınır. Fakat 1 TB HDD'i SSD ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... Özelleştirme seçeneklerinde ek olarak sadece hdd takılabiliyor.
sevenf0It Kilopat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 212 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #6 Pardon, bakmamıştım. Yine de güzel sistem.