Unlost Eco vs DA V3

işte rami nasıl satıcaz bende aynı şekilde düşünüyorum siparişi verdim ama kutusuz geliceğini söylediler kutusuz malı kim alıcak benden ? vallahi acayip ikilemdeyim yine bu forumda birileri dedi kutusuz büyük sıkıntı olur diye ne yapıcamı bilmiyorum şu an iptal edesim var

kanka invetustan elden alma ihtimalimiz var mı mağazaya gidip ?

ben ankaradayım bro bilmiyorum çokta kararsızım tam bir fiyat performans ürünü ama kutusuz göndermeleri çok saçma insanın aklına türlü şeyler geliyor
kutusuz olması gerçekten çok sıkıntı umarım en azından fatura yollarlar insan yanlış düşünüyor defolu mal gibi

hayır aradım sordum garantisi var diyolar ama kutusu yok çok ilginç
garantisi olan ürünün kutusu da olur o zaman kutuyu keyfi olarak yollamıyorlar kendi bir bildikleri var galiba veyahut dediğim gibi fabrika ile ilgili bir şeydir kutu yoktur öyle garantide veriyorlardır

garantisi olan ürünün kutusu da olur o zaman kutuyu keyfi olarak yollamıyorlar kendi bir bildikleri var galiba veyahut dediğim gibi fabrika ile ilgili bir şeydir kutu yoktur öyle garantide veriyorlardır
Zaten 2500TL çok uygun o sistem için bir süre kullanıp 2x8 GB 3000MHz alırsın elindekini illa satarsın kutulu kutusuz farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…