Bu demo PS5 üzerinde 1440p 30 kare'de çalışan grafiksel açıdan PS5'in gücünü, gösteren bir demo. Haliyle yeni nesil konsollarda bu detay seviyesinde grafikler görmememiz için sebep yok özellikle Sony'nin bünyesinde yer alan 1.parti stüdyolarca geliştirilen oyunlarda.
Ayrıca ben bilgi sahibi olmadığım bir konuda fikir yürütmeyi hiç sevmem. İngilizce'niz var ise buyurun okuyun. Bu demonun, PC'de düzgün bir şekilde çalıştırılması için en az bir RTX 2070 Super'in gerekli olduğu belirtilmiş. Yine benim söylediğim yere varıyoruz. Yani neymiş alt eşik 2070 Super'miş Daha halen ne diye aksini ısrar ediyorsunuz ?
And that's not bad at all when you think about it. Epic discussed the requirements to run this demo properly on PC, revealing that at least one RTX 2070 Super is required....
Halen diyorsunuz ki 2080 diye alt eşik mi olur. İdrak etme problemi mi yaşıyorsunuz siz ? Oyun sektörünün standartlarını belirleyen her zaman konsollar olmuştur. Dolayısı ile yine söylüyorum yeni nesil oyunlar bu konsolların içerisindeki donanımlar temel alınarak geliştirilecek.
Siz ya anlayamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Boşa yoruyorum kendimi.