GerginGörünüşlüAdam
Megapat
Herkese selamlar, ben unturnedden item düşürüp CS:GO'da skin almak istiyorum bu item düşürme mantığı nedir? Nasıl daha fazla item düşürebilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
İdle Daddy gibi programlar ile oyun içi item düşürülebilir mi?
- Ücretsiz oyunlardan kart düşmez. Kart düşmesini istiyorsanız öncelikle oyun içi satın alımlara 9$ para vermeniz gerekiyor.
- Bir kart düşürme programı aktifken Steam'dan aynı anda oyun açamazsınız. Çünkü Steam'da aynı anda iki oyunu oynayamazsınız, birini kapatmanızı ister.
- Idle Daddy kullanıyorum, mobilde pratik oluyor. Bilgisayardan kullanacaksanız Archi's Steam Farm öneririm. Idle Master'i kullanıp zamanında birkaç sorun yaşamıştım.
- VAC ban sistemini kullanan oyunları bu programlarla oynamanız genelde tavsiye edilmez. Ben yaptım, sorun olmadı ama bu sizin için geçerli olmayabilir.
Sürekli değil yalnızca belirlenen hakkın dolana kadar. Her oyun için düşürebileceğiniz kart miktarı o oyunun takas kartı birleştirme menüsünde yazar.@Plyra
Kanka herhangi bir kartı olan bir oyundan 9$lık bir alışveriş yapsam ondan kart düşer mi sürekli.
İtem için hiçbir herhangi bir sınırlama yok. Seneler önce, daha içerisinde 3-4 harita varken oynuyordum, birçok kamuflaj tarz skin düşmüştü. Bir kereye mahsus kaliteli birşeyin düştüğüne de eminim ancak ne olduğunu hatırlamıyorum. Bunun için tek yapmanız gereken oyunu oynamak. Ancak Idle programları eşya düşürmeyi sağlar mı, ona emin değilim.@Hashtag
Teşekkürler pekiya item.
Nasıl düşüyor zombiden miİtem için hiçbir herhangi bir sınırlama yok. Seneler önce, daha içerisinde 3-4 harita varken oynuyordum, birçok kamuflaj tarz skin düşmüştü. Bir kereye mahsus kaliteli birşeyin düştüğüne de eminim ancak ne olduğunu hatırlamıyorum. Bunun için tek yapmanız gereken oyunu oynamak. Ancak Idle programları eşya düşürmeyi sağlar mı, ona emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.