Unutamadığınız anınız

Acısı çok mu fazla?

Çok eski bir anı değil ama olsun. Beden dersinde kendi sınıfımız arasında maç yaparken bizim sınıftaki uzun boylu çocuk topa hep ayağını falan uzatıyor bacağı büyük olduğu için kolayca uzatıyor. Top havadaydı bende topa zıpladım sonra çocuğun ayağının üstü benim çeneme doğru geldi bir anda gözüm kapandı gözümü açınca rengarenk renkler gördüm dişlerim sanki birbirine yapışmış gibiydi. Biraz daha hızlı vursa bayılabilirdim.

Okulda otobüs için abonman kartı dağıtmışlardı tabii her ay doldurulması lazım bunu da okul dolduyor kartları daha sonra ben kart doldurlca sırada okula gitmemiştim ve otobüs e bindim tabii bayağı kalablık otobüs herkes dedi sen bastınmı bilet sonra dedım bastım sonra dedilerki bir daha bas o zaman sonra basmıştım yetersiz bakiye dedi ve bindim otobüse. Bilmiyenler için abonmanlar 10 dk da bir basılır.

Ana sınıfı arkadaşımın ve benim zamanında kamyonumuz vardı. Bilenler bilir kamyonda bir tuşa basınca fiş gelirdi. Biz bir gün arkadaşım tırın anahtarını alıp beni çağırdı. Kendisi bir yerlere bastı sonra fiş gelince hemen kapatıp arabadan inmiştik. .

Sonra arkadaşım ailesi ile birlikte Ankara'ya gittiler diye biliyorum. Sonrasını bilmiyorum. Bir daha iletişim kuramadım ve bulamadım. buradan ona selâmlarımı gönderiyorum.​

Ziyaaa denizin altında 30 dk nasıl kaldın?
Max 5 dk dayanabilirsin.

Yine aynı şey. Hahasjsmdhsjmsmsbsn.

Suyun içinde, yani kafanın su dışında olması nefes alabilmen anlamına da geliyor. Sen su altında olsan da, suyun üstünde olsan yani anlayacağın şekilde kafan suyun üzerinde olsa da suyun içinde olursun. Ama su altında olmak kafanın da suyun içinde olması demek. Anladın mı yoksa köşedeki ilk okula kayıt yaptıralım mı?

Çok uykum vardı uyurken öyle bir kabusun etkisindeydim ki anlatamam rüyamda iken bisiklet sürüyordum ileride tepe vardı bisikletle takla atmak istediğim için hızlanmak istemiştim ve daha sonrasında tam takla attım derkennnn... Sen soluk soluğa uyan kafanı bammmm(!) duvara vur meğerse kabus görmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…