Çözüldü Unutulan e-mail ve YouTube kanalını silememe

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

carrollsh0

Hectopat
2014 yılında kurulmuş bir YouTube kanalım var fakat ne mail ne de şifre aklımda kesinlikle silmem lazım yani. %100 silmem lazım. Kanala YouTube üzerinden erişebiliyorum, e-posta bulmak için tel no + ad soyad aldığı bir sistem yapmış. Google eski bir telefon numarası ile denediğimde uyuşan bir hesap çıkıyor sonra telefon numarasına kod gönderiyor fakat bu telefon numarası (sim kartı) iptal edilmiş durumda :D Şimdi benim bu hesabı kapatmam imkansız mı?

Çözüm
Eski Google Plus hesaplarımı, şimdiki kullandığım hesaptan "Kimliğe bürünme" diyerek şikayet etmiştim ve kaldırmışlardı. Youtube'da benzer bir sistem işler mi bilmiyorum. Kaldırmak istediğiniz eski kanalınıza gidip "Hakkında>(bayrak işareti) Kimliğe bürünme" diyerek şikayet edin. 1-2 gün içinde geri dönerler.
Eski Google Plus hesaplarımı, şimdiki kullandığım hesaptan "Kimliğe bürünme" diyerek şikayet etmiştim ve kaldırmışlardı. Youtube'da benzer bir sistem işler mi bilmiyorum. Kaldırmak istediğiniz eski kanalınıza gidip "Hakkında>(bayrak işareti) Kimliğe bürünme" diyerek şikayet edin. 1-2 gün içinde geri dönerler.

Çözüm
teşekkürler denicem
Eski Google Plus hesaplarımı, şimdiki kullandığım hesaptan "kimliğe bürünme" diyerek şikayet etmiştim ve kaldırmışlardı. YouTube'da benzer bir sistem işler mi bilmiyorum. Kaldırmak istediğiniz eski kanalınıza gidip "hakkında>(bayrak işareti) kimliğe bürünme" diyerek şikayet edin. 1-2 gün içinde geri dönerler.

Şu an bakıyorum da kimliğimi falan istiyorlar. Eski hesabımla o hesabı bildireceğim (şu anki hesabım) arasındaki tek ortak nokta isim ve soy isim. Hesabı kaldırmaları bana çok olası gelmiyor durduk yere kimlik bilgilerimi vermiş olacağım eğer kaldırırlar derseniz yollarım. 2 hesapta da profil resmi falan yok. Tek ortak nokta isim soy isim.

Son düzenleme:
Kimlik isterlerse yollayabilirsiniz. Eski Google+ hesaplarını kaldırdıklarına dair mailler duruyor bende.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200608-013244.png
    Screenshot_20200608-013244.png
    119,5 KB · Görüntüleme: 112
Merhabalar, aynı durum benim de daha önceden başıma geldi. Çocukken çektiğim bir video ve ben bunu çocuk aklımla YouTube'a yüklemeye karar vermişim. Ne kadar iyi, değil mi?

Neyse, artık o video beni cidden rahatsız etmeye başladı. Hesabın şifresinin e-postasının falan bir harfini bile hatırlamıyorum. Gittim YouTube Destek'e durumu anlattım, 2 gün sonra bir baktım video kaldırılmış.

Youtube Destek'e başvurup sorununuzu anlatabilirsiniz. Hiç ümidim yoktu fakat cidden kaldırdılar videoyu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı