D Deniz0084 Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Selam millet Gmail şifremi unuttum ve hesaba giremiyorum ama Facebook'ta kayıtlı ve girebiliyorum sizce ne yapabilirim?
Selam millet Gmail şifremi unuttum ve hesaba giremiyorum ama Facebook'ta kayıtlı ve girebiliyorum sizce ne yapabilirim?
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 627 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #2 Deniz0084 dedi: Selam millet Gmail şifremi unuttum ve hesaba giremiyorum ama Facebook'ta kayıtlı ve girebiliyorum sizce ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Şifremi unuttum seçeneğinden yeni şifre oluşturamıyor musunuz? İkincil bir e posta girdiyseniz oraya doğrulama kodu gider.
Deniz0084 dedi: Selam millet Gmail şifremi unuttum ve hesaba giremiyorum ama Facebook'ta kayıtlı ve girebiliyorum sizce ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Şifremi unuttum seçeneğinden yeni şifre oluşturamıyor musunuz? İkincil bir e posta girdiyseniz oraya doğrulama kodu gider.
D Deniz0084 Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 MudaeBot dedi: Şifremi unuttum seçeneğinden yeni şifre oluşturamıyor musunuz? İkincil bir e-posta girdiyseniz oraya doğrulama kodu gider. Genişletmek için tıkla... Evet ama kurtarma epostasını bilmiyorum çok eski bir hesap bayağıdır giremiyorum.
MudaeBot dedi: Şifremi unuttum seçeneğinden yeni şifre oluşturamıyor musunuz? İkincil bir e-posta girdiyseniz oraya doğrulama kodu gider. Genişletmek için tıkla... Evet ama kurtarma epostasını bilmiyorum çok eski bir hesap bayağıdır giremiyorum.
MudaeBot Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 627 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #4 Deniz0084 dedi: Evet ama kurtarma epostasını bilmiyorum çok eski bir hesap bayağıdır giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Facebook'ta kayıtlı dediğiniz kısmı tam anlamadim, Facebook giriş ekranında otomatik doldurmada mail şifrenizi mi giriyor yoksa sadece oturum mu açık?
Deniz0084 dedi: Evet ama kurtarma epostasını bilmiyorum çok eski bir hesap bayağıdır giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Facebook'ta kayıtlı dediğiniz kısmı tam anlamadim, Facebook giriş ekranında otomatik doldurmada mail şifrenizi mi giriyor yoksa sadece oturum mu açık?
D Deniz0084 Hectopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 MudaeBot dedi: Facebook'ta kayıtlı dediğiniz kısmı tam anlamadim, Facebook giriş ekranında otomatik doldurmada mail şifrenizi mi giriyor yoksa sadece oturum mu açık? Genişletmek için tıkla... Facebook'a 2 e-posta kayıtlı ben şifresini bildiğim hesapla giriş yapabiliyorum şu an oturum açık.
MudaeBot dedi: Facebook'ta kayıtlı dediğiniz kısmı tam anlamadim, Facebook giriş ekranında otomatik doldurmada mail şifrenizi mi giriyor yoksa sadece oturum mu açık? Genişletmek için tıkla... Facebook'a 2 e-posta kayıtlı ben şifresini bildiğim hesapla giriş yapabiliyorum şu an oturum açık.