Unutulan Gmail şifresi için ne yapılmalı?

Deniz0084

Hectopat
Daha fazla  
Selam millet Gmail şifremi unuttum ve hesaba giremiyorum ama Facebook'ta kayıtlı ve girebiliyorum sizce ne yapabilirim?

Selam millet Gmail şifremi unuttum ve hesaba giremiyorum ama Facebook'ta kayıtlı ve girebiliyorum sizce ne yapabilirim?
Şifremi unuttum seçeneğinden yeni şifre oluşturamıyor musunuz? İkincil bir e posta girdiyseniz oraya doğrulama kodu gider.

Şifremi unuttum seçeneğinden yeni şifre oluşturamıyor musunuz? İkincil bir e-posta girdiyseniz oraya doğrulama kodu gider.

Evet ama kurtarma epostasını bilmiyorum çok eski bir hesap bayağıdır giremiyorum.

Evet ama kurtarma epostasını bilmiyorum çok eski bir hesap bayağıdır giremiyorum.
Facebook'ta kayıtlı dediğiniz kısmı tam anlamadim, Facebook giriş ekranında otomatik doldurmada mail şifrenizi mi giriyor yoksa sadece oturum mu açık?

Facebook'ta kayıtlı dediğiniz kısmı tam anlamadim, Facebook giriş ekranında otomatik doldurmada mail şifrenizi mi giriyor yoksa sadece oturum mu açık?

Facebook'a 2 e-posta kayıtlı ben şifresini bildiğim hesapla giriş yapabiliyorum şu an oturum açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…