Epic Games Unutulan hesap nasıl kurtarılır?

420957

Hectopat
Bir arkadaşım Epic Games hesabının şifresini ve bağlı olduğu e-posta adresinin şifresini unuttu. E-posta adresini biliyor ama şifresi yok. İçinde GTA 5 vardı. Sadece GTA 5 için kurtarmaya çalışıyoruz. Social Club hesabına erişimi var. GTA 5'i nasıl oynayabilir veya Epic Games hesabını kurtarabilir? Sadece Social Club hesabı ile oyunu oynayamaz mı?

E-posta hesabımın şifresini unuttum diyerek şifreyi yenilemeyi yaptınız mı?
E-Postada hesabı kurtarabilecek bir bağlantı yok hocam. O yöntemi deneyince hesabın size ait olduğunu doğrulayamıyoruz gibi bir yazı çıkıyor. Telefon veya başka bir E-Posta adresi eklememiş arkadaş.

E-postada hesabı kurtarabilecek bir bağlantı yok hocam. O yöntemi deneyince hesabın size ait olduğunu doğrulayamıyoruz gibi bir yazı çıkıyor. Telefon veya başka bir e-posta adresi eklememiş arkadaş.

Hocam kurtarmak biraz zor gibi. Desteğe yazmayı deneyin ilk başta e-posta adresini başka bir e-posta ile değişin. Sonra şifreyi de aynı şekilde değişin.

Hocam kurtarmak biraz zor gibi. Desteğe yazmayı deneyin ilk başta e-posta adresini başka bir e-posta ile değişin. Sonra şifreyi de aynı şekilde değişin.

Steam'de ben öyle kurtarmıştım birkaç hesabımı Epic Games'de de çok fazla bir şeyin değişeceğini sanmıyorum aynı işlemlerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı