Unutulan mail hesabı yüzünden Instagram'a giriş yapamamak

tugce ya off

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, daha önceden Instagram'dayken tüm hesaplardan çıkış yaptım ve ardından telefonumu sıfırladım. Şimdi Instagram'a giriş yapamıyorum. E-posta adresimi uzun zaman önce oluşturmuştum ve şifresini bilmiyorum, bu yüzden ona da giriş yapamıyorum. Instagram şifremi biliyorum ama giriş yapamıyorum. Başka bir cihazda da Instagram'ım açık değil. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_0043.png
    IMG_0043.png
    69,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_0039.png
    IMG_0039.png
    80,1 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba, daha önceden Instagram'dayken tüm hesaplardan çıkış yaptım ve ardından telefonumu sıfırladım. Şimdi Instagram'a giriş yapamıyorum. E-posta adresimi uzun zaman önce oluşturmuştum ve şifresini bilmiyorum, bu yüzden ona da giriş yapamıyorum. Instagram şifremi biliyorum ama giriş yapamıyorum. Başka bir cihazda da Instagram'ım açık değil. Yardımcı olursanız sevinirim.
E-posta hesabına numaran kayıtlıysa e-posta hesabını kurtar.

hayir kucukken actigim icin hicbirsey bagli degil zaten giris kismindada sifremi unuttum yapinca google yeterli bilgi alamadi diyor

Hayir degil.
  1. Kullanıcı adınızı veya e-postanızı girin
  2. Giriş Bağlantısı Gönder'in altında yer alan Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin
    Kaynak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı