Gördüğüm kadarıyla iCloud kilidi unutulmuş IPhone'ların fiyatı oldukça uygun fiyattan satılmakta.
Ben de size bunun farklı yazılımlar ile kaldırılmasının mümkünatı olup olmadığını sormak istedim.
O tür cihazlara bulaşmanızı önermem ayrıca kırılsa bile telefonun anakartına müdahale ediyorlar diye biliyorum kısaca bulaşılmaz. Ayrıca satılan bu tür cihazların bazıları çalıntı olabilir.
Gördüğüm kadarıyla iCloud kilidi unutulmuş IPhone'ların fiyatı oldukça uygun fiyattan satılmakta.
Ben de size bunun farklı yazılımlar ile kaldırılmasının mümkünatı olup olmadığını sormak istedim.
Sanırım jailbreak yaparak kaldırıldığını söyleyen bir site görmüştüm. Fakat ne bu öneriliyor, ne de tam olarak açılır diyerek garanti veriliyor. Telefonun orjinalliğini bozuyor. Ancak fatura götürme veya hesap şifre sıfırlama işlemi ile açılabiliyor bu telefonlar.
Biraz zorlu bir iş garantisi yok. Fakat ICloud'u kırılan cihazlarda şebeke çalışmıyor. Verimli olur mu bilemem ama bu tür cihazlara bulaşılmamalı. Çoğu çalıntı veya kaçak cihaz.