Updatechecker virüs müdür?

lrkende

Hectopat
Katılım
8 Mart 2020
Mesajlar
1.108
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yok
Bilgisayarımda filehippo yok ancak updatechecker diye bir şey var.

1620409449681.png


Virüs olabilir mi?
 
"
Update_checker.exe, Windows için gerekli değildir ve genellikle sorunlara neden olur. Update_checker.exe dosyası, kullanıcının profil klasörünün bir alt klasöründe bulunur (öncelikle C: \ Users \ USERNAME \ AppData \ Local \ FilesFrog Güncelleme Denetleyicisi \ veya C: \ Kullanıcılar \ USERNAME \ Yerel Ayarlar \ Uygulama Verileri \ FilesFrog Güncelleme Denetleyicisi \ ). Windows 10/8/7 / XP'de bilinen dosya boyutları 201.808 Bayt (tüm olayların% 59'u) veya 208.952 bayttır.

Dosyanın dijital imzası var. Update_checker.exe dosyası bir Windows çekirdek dosyası değil. Program görünmüyor. Uygulama Windows başlatıldıktan sonra başlar (bkz. Kayıt defteri anahtarı: Çalıştır, MACHINE \ Run). Update_checker.exe uygulamaları izleyebilir. Bu nedenle teknik güvenlik derecelendirmesi % 37 tehlikelidir, ancak kullanıcı yorumlarını da dikkate almalısınız.

Bu varyantı kaldırmak: update_checker.exe ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, FilesFrog Güncelleme Denetleyicisi'ni veya Somoto LTD.'yi (Denetim Masası ⇒ Program Kaldır) tamamen kaldırmak veya www.somoto.net destek sayfasını ziyaret etmek isteyebilirsiniz.
Update_checker.exe "C: \ Program Files" alt klasöründe bulunuyorsa, güvenlik derecelendirmesi % 42 tehlikelidir. Dosya boyutu 201.808 Bayt (tüm olayların% 66'sı), 200.784 Bayt, 208.952 Bayt veya 131.584 bayttır. Update_checker.exe bir Windows çekirdek dosyası değil. Dosya güvenilir bir şirket tarafından onaylanmıştır. Programın görünür penceresi yoktur. Uygulama Windows başladığında başlar (bkz. Kayıt defteri anahtarı: Çalıştır, MAKİNE \ Çalıştır). Update_checker.exe uygulamaları izleyebilir.

Bu varyantı kaldırmak için: update_checker.exe ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, FilesFrog Güncelleme Denetleyicisi'ni veya FaceSmooch Araç Çubuğunu (Denetim Masası ⇒ Program Kaldır) tamamen kaldırmak veya www.somoto.net destek sayfasını ziyaret etmek isteyebilirsiniz.
Önemli: Bazı kötü amaçlı yazılımlar update_checker.exe dosya adını da kullanır, örneğin Win32: GenMaliciousA-QBD [PUP] (Avast tarafından algılanır) ve PUA: Win32 / Somoto (Microsoft tarafından algılanır). Bu nedenle, bir tehdit olup olmadığını görmek için bilgisayarınızdaki update_checker.exe işlemini kontrol etmelisiniz. Bilgisayarınızın güvenliğini doğrulamak için Güvenlik Görev Yöneticisi'ni öneririz. Bu, Washington Post ve PC World'ün En İyi İndirmeler'inden biriydi."
Kaynak: En Popüler Dosyalar Hakkında Tüm Bilgiler
 
Sağ tıklayın > çevrimiçi arayın yazısına tıklayın.
 
PC'yi çok fazla AV'dan taradım. Henüz bir şey çıkmadı. Bunu özel olarak taratabilir miyiz?
Çok fazla AV'nin adları yok mu? Sadece o dosyayı taratmak için dosya konumuna gidip VT sonucunu paylaşırsanız genel bir bilgi almış oluruz.
 
İmzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonucu paylaşın bakalım. Sistemde zararlıdan ve bundna başka sorun görmüyorsanız sadece bunun sonucunu paylaşın burada:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı