Uphold Türkiye BAT hesaplarını kapatıyor

Makaleler
1
Evet konu hakkında tarafıma mail geldi. Uphold TR BAT hesaplarını 14 Kasım tarihinden itibaren kapatacakmış. Yani artık brawe ödüller kısmında para kazanamayacağız. Şimdiden geçmiş olsun.

Screenshot_2024-11-10-08-02-41-685-edit_com.microsoft.office.outlook.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıyı kullanırken yandan BAT kazanmak güzeldi. Fazla bir şey vermiyordu ama en azından bir şeyler alıyorduk. Neden iptal edildiğini hala anlamadım internette de bir açıklama bulamadım. Geri gelse tekrar...

Solana falan diyor bunu ekleyip Brave üzerinden BAT kazanmaya devam edebilirsiniz diyor ama nasıl yapılacağını anlamadım. Bilen var mı?

Tarayıcıyı kullanırken yandan BAT kazanmak güzeldi. Fazla bir şey vermiyordu ama en azından bir şeyler alıyorduk. Neden iptal edildiğini hala anlamadım internette de bir açıklama bulamadım. Geri gelse tekrar...

Solana falan diyor bunu ekleyip Brave üzerinden BAT kazanmaya devam edebilirsiniz diyor ama nasıl yapılacağını anlamadım. Bilen var mı?
3 kuruş için tüm bilgilerinizi böyle borsalara verememenizi tavsiye ederim. Örnek vermek gerekirse Geminiye yeni kayıt olanlara para verilecekti ama borsa vermedi. Pasaport bilgilerini topladılar.

3 kuruş için tüm bilgilerinizi böyle borsalara verememenizi tavsiye ederim. Örnek vermek gerekirse Gemini'ye yeni kayıt olanlara para verilecekti ama borsa vermedi. Pasaport bilgilerini topladılar.

Gemini'den kastınız Google geminimi chat bot olan yapay zeka? Bir de size katılıyorum her yere bilgiler verilmemeli. Dediği sistemi bilmediğim için sordum bende güvenilir mi güvenilirse nasıl kayıt olunur vs. belki bilen çıkar.

Gemini'den kastınız Google geminimi chat bot olan yapay zeka? Bir de size katılıyorum her yere bilgiler verilmemeli. Dediği sistemi bilmediğim için sordum bende güvenilir mi güvenilirse nasıl kayıt olunur vs. belki bilen çıkar.
Yok Uphold benzeri bir borsa olan Gemini'yi kastediyorum oda bir ara Brawe'e bağlanabiliyordu. Şu anki durumunu bilmiyorum.

Yok uphold benzeri bir borsa olan Gemini'yi kastediyorum oda bir ara Brawe'e bağlanabiliyordu. Şu anki durumunu bilmiyorum.

Heee internete yazınca Google Gemini çıkıyor her türlü. Kapanmış galiba ya da ben bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı