TalhaPrav Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 43 20 Ekim 2020 #1 Dostlar merhaba. Numarama bağlı Uplay hesabımı bulamıyorum ve şu anki hesabıma da numaramı bağlayamıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu bir fikri olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2020
Dostlar merhaba. Numarama bağlı Uplay hesabımı bulamıyorum ve şu anki hesabıma da numaramı bağlayamıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu bir fikri olan var mı?
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 20 Ekim 2020 #2 Sadece numarana mı bağlıydı ? E-Posta hesabına bağlı olarak hesap kurtarma olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS TalhaPrav Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 43 20 Ekim 2020 #3 Puppa40 dedi: Sadece numarana mı bağlıydı ? E-Posta hesabına bağlı olarak hesap kurtarma olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bulamıyorum diye kastettiğim de tam olarak bu Hangi e-postaya bağladım bulamıyorum Facebook ile giriş yapıyorum ama hesabın bilgilerini bilmiyorum Artı 0 Eksi
Puppa40 dedi: Sadece numarana mı bağlıydı ? E-Posta hesabına bağlı olarak hesap kurtarma olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bulamıyorum diye kastettiğim de tam olarak bu Hangi e-postaya bağladım bulamıyorum Facebook ile giriş yapıyorum ama hesabın bilgilerini bilmiyorum