Uplay Hesabımı Unuttum

MacroitTS

Kilopat
Steam'den Rainbow aldım. Bunun için Uplay hesabı istediler açtım ve yükledim. Sonra sildim.
Şu an aklıma gelen bütün şifreleri deniyorum ama olmuyor. E-posta'mın aynı olduğundan eminim. Aynı E-posta'yla bir hesap açıp ticket yazdım ama geri dönmediler. Hiçbir şey yapamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket'a hemen birgün içinde dönmüyorlar. Birkaç gün beklemen gerek. E-posta şifreni biliyorsan şifremi unuttum diyerek yeni bir şifre alabilirsin.

Ticket'a hemen birgün içinde dönmüyorlar. Birkaç gün beklemen gerek. E-posta şifreni biliyorsan şifremi unuttum diyerek yeni bir şifre alabilirsin.
E-posta'mın aynı olduğundan o kadar eminim ki olmasa bile bütün kulandığım E-posta'ları denedim şifre yenilemeyi fakat hiçbirine de böyle bir şey gelmedi.Defalarca yaptım şifre yenileme linki gönder dedim ama hiçbir şey gelmedi

E-postadan spam bölümüne bak dostum. Uplay oraya gönderiyor.

aynı sorunu bende yaşıyorum kullandığım 4 mail var hepsini denedim ama şifre sıfırlama linki gelmedi sorunu çözebildin mi çözdüysen nasıl çözdün
aynı sorunu bende yaşıyorum kullandığım 4 mail var hepsini denedim ama şifre sıfırlama linki gelmedi sorunu çözebildin mi çözdüysen nasıl çözdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…