Upload gecikmesi artıp internet yavaşladı

• Konuyu başlatan eraydD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 151

eraydD

Decapat
Daha fazla  
2-3 saattir her şey geç yükleniyor ve upload latency değeri de resimdeki gibi çıkıyor. Müşteri hizmetleri herhangi bir teknik sorun olmadığını vs söyleyip duruyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Hiçbir şey izlenmiyor. Oyunlarda falan sorun yok, ping çıkmıyor ama diğer hiçbir şeyi yapamıyorum. Bu konuyu açmak bile 7-8 dakika sürdü.

1762024004231.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 saattir her şey geç yükleniyor ve upload latency değeri de resimdeki gibi çıkıyor. Müşteri hizmetleri herhangi bir teknik sorun olmadığını vs söyleyip duruyor, bunu nasıl düzeltebilirim? Hiçbir şey izlenmiyor. Oyunlarda falan sorun yok, ping çıkmıyor ama diğer hiçbir şeyi yapamıyorum. Bu konuyu açmak bile 7-8 dakika sürdü.

Eki Görüntüle 2596923
Genel bir sıkıntı heralde. Bende de aynı durum mevcut. Hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz?

Modem ayarlarınızdan upload hızınızı sabitleyin. Örneğin modemde 20mbit upload hızınız gözüküyorsa siz 18mbite sınırlayın. Sizin bu testinize göre 10mbite sabitlemek direk upload gecikmesini düşürecektir.

Modem ayarlarınızdan upload hızınızı sabitleyin. Örneğin modemde 20mbit upload hızınız gözüküyorsa siz 18mbite sınırlayın. Sizin bu testinize göre 10mbite sabitlemek direk upload gecikmesini düşürecektir.
Tenda modem kullanıyorum ve arayüzü çok karışık. bahsettiğiniz yer burası değil mi? download hızını daha düşüğe sabitlemeye gerek var mı yoksa desteklediği hıza mı sabitleyeyim? ayrıca upload 15mbps destekliyor ona rağmen 10'a mı sabitleyeyim?
1762025010563.png

Tenda modem kullanıyorum ve arayüzü çok karışık. bahsettiğiniz yer burası değil mi? download hızını daha düşüğe sabitlemeye gerek var mı yoksa desteklediği hıza mı sabitleyeyim? ayrıca upload 15mbps destekliyor ona rağmen 10'a mı sabitleyeyim? Eki Görüntüle 2596947
Muhtemelen burası hocam. Hiç Tenda modem kullanmadım o yüzden arayüzünü bilmiyorum. download hızını maksimumda tutun. Upload hızınıda 13-12-11mbite sabitleyerek test yapın bakalım bir değişim olacak mı ? Deneyerek en güzel sonucu bulabiliriz. Her sınırlandırma sonrası test yaparak bakın

sonucu paylaşırsanız sevinirim. Bende merak ettim :)

Muhtemelen burası hocam. Hiç Tenda modem kullanmadım o yüzden arayüzünü bilmiyorum. download hızını maksimumda tutun. Upload hızınıda 13-12-11mbite sabitleyerek test yapın bakalım bir değişim olacak mı ? Deneyerek en güzel sonucu bulabiliriz. Her sınırlandırma sonrası test yaparak bakın

sonucu paylaşırsanız sevinirim. Bende merak ettim :)
hocam sınırlandıramıyorum. değerleri girdikten sonra uygulaya basıyorum ama geri girdiğimde eski değerler gözüküyor

YouTube üzerinden Marka modeli yazarak bir araştırın. Kesin vardır. Mesela ASUS modemlerde direk Trafik Yöneticisi- Bant genişliğini sınırla diye yer var. İnanılmaz kolay bir arayüzü var. Tenda hakkında bilgim yok malsefe

YouTube üzerinden Marka modeli yazarak bir araştırın. Kesin vardır. Mesela ASUS modemlerde direk Trafik Yöneticisi- Bant genişliğini sınırla diye yer var. İnanılmaz kolay bir arayüzü var. Tenda hakkında bilgim yok malsefe
hocam arayüzü çözdüm değerleri girip kaydedip uyguluyorum ama hala eski değerler etkinleştirilmiş gözüküyor

hocam arayüzü çözdüm değerleri girip kaydedip uyguluyorum ama hala eski değerler etkinleştirilmiş gözüküyor
Hocam başka bir çözüm aklıma gelmiyor. Bir şekilde o değerler aktif kaldığında sorun büyük ihtimal çözülecektir. Dediğim gibi youtube videolarından bir araştırın bence. Belkide göremediğiniz kaydetme yöntemi yada başka bişey vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı