UPS Kargo "Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor" ne demek?

ArdaKOSKER

Decapat
Katılım
5 Mart 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, dün Logitech tarafından verilen kargo 1 gün içinde Köln'den İstanbul'a geldi. Fakat gözüme kargonun ne durumda olduğunu kontrol ederken bu aşama takıldı ve merak ettim.

1620142921559.png
 

Dosya Ekleri

  • 1620142898777.png
    1620142898777.png
    55,6 KB · Görüntüleme: 647
Son düzenleyen: Moderatör:
Paketinizin gümrükleme işlemleri yapılıyor, yapıldıktan sonra gümrükten geçirilecek veya duruma göre takılacak demek. Muhtemelen "bırakıldı" yani gümrükten geçti yazacaktır kısa bir süre sonra.
 
Hocam güncel durumu aktarır mısın ? attığın görselin aynısını an itibari ile kendi takip numaramda görmekteyim. Üzerimize düşen bir görev var mı ? Yoksa her şey kendiliğinden çözülüyor mu ?
 
Evet istediler fakat geç fark ettim. Ben fark ettiğimde çoktan Tesisten ayrıldı olarak görünüyordu kargo. Yine de yetki belgesini doldurup ilettim. Bugun ürün elime ulaştı. Yetki belgesi Sms ile istendi o sebeple geç fark ettim. Cevabınız için teşekkür ederim.
 
Evet istediler fakat geç fark ettim. Ben fark ettiğimde çoktan tesisten ayrıldı olarak görünüyordu kargo. Yine de yetki belgesini doldurup ilettim. Bugün ürün elime ulaştı. Yetki belgesi SMS ile istendi o sebeple geç fark ettim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Siz imza yı nasıl atıyosunuz acaba ya da izma atıyor musunuz?
 
Merhaba, dün Logitech tarafından verilen kargo 1 gün içinde Köln'den İstanbul'a geldi. Fakat gözüme kargonun ne durumda olduğunu kontrol ederken bu aşama takıldı ve merak ettim.

Eki Görüntüle 1007111
Merhaba. Şuan Amazondan gelen bir paketim var oda şuan bu aşamada yorumları okudum ve imza atıldığına dair bilgi gördüm. Benden öyle bir işlem istemediler noterden onaylanmış vekaletname istediler o belgenin pdf sini mail olarak aslınıda kargo yolu olarak göndermemi istediler. Gelen paketin mali değerine göre yapılan işlemler değişiyor olabilir mi ? Çünkü benim paketim 1500 EURO yu geçen bir paket.
 
Selam herkese burada yazılanlara yakın bir süreç yaşıyorum ancak denen belge talebi tarafıma SMS ya da mail yoluyla ulaşmadı. Açıkçası nereye yazacağımı da bilemedim sizce sadece gümrük işlerini mi bekliyor kargo yoksa problem mi var.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    189,6 KB · Görüntüleme: 750
Selam herkese burada yazılanlara yakın bir süreç yaşıyorum ancak denen belge talebi tarafıma SMS'ya da mail yoluyla ulaşmadı. Açıkçası nereye yazacağımı da bilemedim sizce sadece gümrük işlerini mi bekliyor kargo yoksa problem mi var.

Selamlar, şu an ben de aynı sayfadayım. Sanırım sen de konfigürasyonu değiştirilmiş bir MacBook satın aldın. Süreç nasıl ilerledi yoksa hala aynı sayfada mısın? 😅
 

Yeni konular

Geri
Yukarı