UPS Kargo takip kodu nasıl alınır?

erensykk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Adidas.com üzerinden aldığım ayakkabıyı iade etmek için UPS Kargo kullanmam gerekliydi. Site sadece UPS Kargo ile çalışıyor. Bu yüzden eve gelmeleri için talep oluşturdum. 23 Haziran (dün) 11.50 civarında gelip ürünü teslim aldı görevli. Ama geldiğinde biraz aceleci olarak kutuyu aldı. Ben de takip kodu sormayı unuttum. Elinde kullandıkları cihaz vardı sanki ama kargo talebi önümde oluşturmadı. Arabaya binince oluşturup bana SMS ile bilgi gelir falan diye düşündüm gittikten sonra ama bir mesaj almadım. 14.57 de memnuniyet anketi mesajı geldi sadece. Müşteri hizmetlerine de bağlanamadım 20dk boyunca sırada bekleyip pes ettim. Takip kodunu nasıl alabilirim daha önce benzer bir şey yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Size niye sms gelsin? Alıcı siz değilsiniz ki. Size sadece teslim edildiğinde gelir sms bilgilendirme amaçlı. Takip kodunu alamazsınız maalesef çünkü bir yerde kayıtlı tutulmuyorlar, kutunun üzerindeki bandrolde yer alıyor takip kodu, onu da kimse sizin için koca tırın içinden tek tek arayıp da size söylemez, kısaca bekleyin.

Daha önceki bazı iadelerimde farklı kurumlar mesaj olarak bana bilgi verdiğini hatırlıyorum o sebeple sordum. Teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…