Çözüldü UPS kargo teslimat süresi sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8

Böyle bir rezillik olamaz. 6 gün sonrasına atmak ne demek? Şubeden gidip alayım desem yasak var. İlk defa UPS'den kargo bekliyorum. Pişman oldum. Acaba bu süre yanlış olabilir mi? Yarın gelme ihtimali var mı? Yarın sabah şubede olacak kargo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öngörülen teslimat zamanı gelince dağıtıma çıkarıyorlar. Sanırım UPS çok farklı kargo ve para taşıma hizmetleri sunduğu için bu şekilde geç getiriyor olabilirler. UPS hep böyle çalışıyor neden bilmiyorum? Kargo işini ayrı yapmaları gerekirdi aslında. Fazla bilgim de yok yavaş çalışmaları konusunda ama tahmin sadece.
Hocam mesajda araç demişsiniz yaya geliyorlar galiba. O zaman aynı çantada

Şu an tek beklentim dağıtıma çıkmaması. Dağıtma çıkmazsa annemden rica edebilirim gitmesi için. Çıkarsa ve gelirse hayır demem tabii.

Öngörülen teslimat zamanı gelince dağıtıma çıkarıyorlar. Sanırım UPS çok farklı kargo ve para taşıma hizmetleri sunduğu için bu şekilde geç getiriyor olabilirler. UPS hep böyle çalışıyor neden bilmiyorum? Kargo işini ayrı yapmaları gerekirdi aslında. Fazla bilgim de yok yavaş çalışmaları konusunda ama tahmin sadece.

Çözüm
Evet birazcık pahalı.

Teşekkürler. Annemden rica edeyim o halde. Bunu öğrenmem çok iyi oldu. Gelişmeleri paylaşacağım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hocam bence ülkemizde hiçbir şekilde taşımacılık yapmıyorlar zaten Hepsiburada N11 gibi siteler hiçbir zaman bu adamlara vermezler.

UPS kargo çok saçma bir şirket, cumartesi çalışmadığı için süre uzun oluyor ve gelme süresi çoğu zaman sapıtıyor. Cumartesi günü 4-5 tane sipariş verdim, Sürat kargo 5 güne getirebilmeyi başardı, Aras kargo şuan hala yerinde takılıyor, diğer Sürat kargo ile gelende aktarma aktarma geziyor. Yurtiçi kargo dışında memnun kaldığım bir kargo firması yok. Bu hafta yoğunluk var gibi gözüküyor.

Bu konya-ankara arası yolda birşey var reis. Giren 4 gün çıkamıyor

Kargo şubesi kalitesi şehre göre değişiyor, kalifiyeli personel olduğu zaman her zaman ulaştırma ve sorun çözme kalitesi artar. Bütün kargolar bazen 2 günü 5 gün yapıyor ama Yurtiçi kargonun hiç teklediğine şahit olmadım, belki 1 kere. Yurtiçi kargonun dağıtım personelide hızlı ve adresleri biliyor, o yüzden seri bir şekilde dağıtıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…