Çözüldü UPS kargo teslimat süresi sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8
ekranalıntısı.PNG

Böyle bir rezillik olamaz. 6 gün sonrasına atmak ne demek? Şubeden gidip alayım desem yasak var. İlk defa UPS'den kargo bekliyorum. Pişman oldum. Acaba bu süre yanlış olabilir mi? Yarın gelme ihtimali var mı? Yarın sabah şubede olacak kargo.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eki Görüntüle 549130

Böyle bir rezillik olamaz. 6 gün sonrasına atmak ne demek? Şubeden gidip alayım desem yasak var. İlk defa UPS'den kargo bekliyorum. Pişman oldum. Acaba bu süre yanlış olabilir mi? Yarın gelme ihtimali var mı? Yarın sabah şubede olacak kargo.
Öngörülen teslimat zamanı gelince dağıtıma çıkarıyorlar. Sanırım UPS çok farklı kargo ve para taşıma hizmetleri sunduğu için bu şekilde geç getiriyor olabilirler. UPS hep böyle çalışıyor neden bilmiyorum? Kargo işini ayrı yapmaları gerekirdi aslında. Fazla bilgim de yok yavaş çalışmaları konusunda ama tahmin sadece.
Kargoyu ulaşım sürecini belirleyenin şirketten çok şube politikası olduğunu biliyorsunuzdur diye umuyordum. Salgından önce de yavaşlarsa bu şubenin problemidir. Öyle olmada kargolarını zamanında alanlar olmazdı.

Kargocuların yasaktan etkilenmediğini söyleyen arkadaşlar beni güldürdü. Yasağı neyi hatırlatmak için söylediğimi anlamadınız galiba. Bir virüsün yayılmakta olduğunu anlatmak için söylemiştim. Hani gerek kargocuyu gerek hastanedeki doktoru etkileyen bir virüs. Herkes yoğun çalışıyor.

Gereksiz duyar kasıyormuşum, cidden mi? Aldığım en ilginç yorum oldu. Biz medikal işindeyiz, hasta olanı olmayanı sürekli dükkanlarımızda. Biz tehlikenin farkındayız. Duyar kastığımı düşünen arkadaşlar siz ne işle meşgulsünüz? Tehlikenin içinde misiniz?

Kargoyu ulaşım sürecini belirleyenin şirketten çok şube politikası olduğunu biliyorsunuzdur diye umuyordum. Salgından önce de yavaşlarsa bu şubenin proble midir? Öyle olmada kargolarını zamanında alanlar olmazdı.

Kargocuların yasaktan etkilenmediğini söyleyen arkadaşlar beni güldürdü. Yasağı neyi hatırlatmak için söylediğimi anlamadınız galiba. Bir virüsün yayılmakta olduğunu anlatmak için söylemiştim. Hani gerek kargocuyu gerek hastanedeki doktoru etkileyen bir virüs. Herkes yoğun çalışıyor.

Gereksiz duyar kasıyormuşum, cidden mi? Aldığım en ilginç yorum oldu. Biz medikal işindeyiz, hasta olanı olmayanı sürekli dükkanlarımızda. Biz tehlikenin farkındayız. Duyar kastığımı düşünen arkadaşlar siz ne işle meşgulsünüz? Tehlikenin içinde misiniz?

Hocam sizin dediğiniz çok da duyar kasma değil sizin dediğiniz bilgilendirme gibi duyar kasma demek yanlış olur. Kargo konusuna gelirsek ben bu adamların kargo işlerini eleştirdim virüs ile ilgili bir yorum yapmadım. Ancak kargocular riskli ama bir yandan işleri bu tabii ki de illa 3 günde gelecek değildir ama 1 ayda gelmesi çok saçma değil mi sizce de?

Bende RAM alacaktım Vatan'dan fakat UPS kargo olduğunu görünce direkt gittim Sinerji'den elden aldım o riski aldım :D çünkü 3 iş günü teslimat diyor bu zaten direkt minimum 5 gün demek.

Son gelişmeleri paylaşayım. Sabah dağıtıma çıktı ve sabahtan beri bekliyorum gelmedi. Pazartesiye kalacak galiba. Pazartesi de gelmezse artık ne yapacağım bilmiyorum.

Son gelişmeleri paylaşayım. Sabah dağıtıma çıktı ve sabahtan beri bekliyorum gelmedi. Pazartesiye kalacak galiba. Pazartesi de gelmezse artık ne yapacağım bilmiyorum.
benimki hala konyadan ankaraya gidiyor. 24 saat olacak. Biz şaka yaptık da gerçekten elinde sepetle yayan götürüyorlar heralde
7129585F-3A68-44BD-99E9-102F7C9B263C.png

Geçmiş olsun. İstanbul Anadolu Yakasında ikamet ediyorsanız UPS kargonun gecikmesi çok normal. Koskoca İstanbul Anadolu Yakasına tek şube olması, dükkanlarının dar ve yetersiz. Bu durumda oradaki insanları da anlamak gerekiyor.

Geçenlerde Vatan Bilgisayardan sipariş verdim. Acil olduğu için kendim gidip almak zorunda kaldım.
Gittiğimde manzara gerçekten komikti. İçerisi afedersiniz ama dingo' nun ahırından farkı yoktu. İçerisi o kadar dar ve sıkışık ki yürümek bile zor içeride, kargoları nasıl karıştırmıyorlar hayret ettim.

Kargo taşımaları hakkında yorum yapmak bile istemiyorum. Paldır küldür taşıyorlardı. Kargonuz gelince, getiren kişiyi bekletin ve paketinizin içini açıp kontrol edin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı