Uranium Bilgisayar 2.El Guvenli mi?

Takla Life

Hectopat
Katılım
29 Mart 2015
Mesajlar
284
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uranium PC bizzat gecmisten aile olarak tanidigim insanlar. Ama 2. elini size sormak istedim. Ben Asus R9 270 aldim. Kuzenim de alacak ancak butcesi 300 TL. O da 2. el alayim dedi. Ilk sorum guvenli mi? Bildigim kadari ile test yaparak veriyorlar karti. 2. Sorum orada Asus modeli yok. Sapphire alsa nasil olur? Sapphire modeli iyi midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Geçmişte bir kaç kez yerinde ürün aldığım bir firma herhangi bir problem yaşamadım.
Çok fazla seçme şansı yoksa Saphire ürünü alabilir kötü bir ürün sayılmaz Saphire piyasada AGP slot 256bit ürünlerinde dahi var olan bir marka kimse yokken o vardı gibi bir durum şuanda alternatifler elbette ki çoğaldı.
 
Yılların firması, şu uranium bilgisayar 2002 yılında bile vardı, deneyerek alıp gene deyerek ve test ederek satıyorlar (gözünüzün önünde) ve satış faturası kesiyorlar tabi % 18 KDV ödemek pek iyi olmuyor ama sağlam iş olsun ama biraz daha fazla para öderim diyorsanız belkide Kadıköydeki tek sağlam bilgisayarcı. Zamanında modem almıştım ama kendi anakartımda uyumsuzluk çıkardı, sorun etmeyip değiştirmişlerdi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı