Uriel anticheat + svsıde ile PC gerçekten yanar mı?

Stay High

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar biraz şehir efsanesi gibi geldi ama yine de sormak istedim. Metin2 oynuyorum (p sunucu) ve hile koruma sistemi olarak 'uriel anticheat ve svsıde' kullanılıyormuş. Çok bir bilgim yok. Uzun zamandır p sunucular oynuyordum fakat böyle iyi bir sistemim olmadığı, daha doğrusu bu korumalardan da birhaber olduğumdan dolayı şimdi kendi kendime kuruntu yapıyorum. Normal zamanda sistemimde görev yöneticisinden baktığımda; Chrome, TeamSpeak, LoL, Opera, Spotify, Discord açık' 'CPU %7 RAM %50 GPU %24 - 35 arası. Sıcaklık değerleri GPU 40, CPU 37 derecelerde seyrediyor. ' ( Chrome, TeamSpeak, LoL, Opera, Spotify, Discord açık). Serverin açılmasına da 2 gün kaldı ve 1 haftadır gelen büyük çoğunluk 'uriel koruması var mı?' diye sorduğundan dolayı içime bir korku düştü. DC'de birine sorduğumda "o hile koruması sistemini yakar" dedi. Ben de ona yukarıdaki değerleri attım aynı şekilde. Kendisi bana 'sisteminden dumanlar çıktığında anlarsın' dediğinden dolayı yine de içime korku düştü. Bilmiyorum :p böyle bir şeyin olabilme ihtimalı var mı? Client'i açarken 1-2 saniyeliğine CPU %100 oluyor ama o her program, oyun açılırken de oluyordu diye biliyorum.
Bu sistemin 2005 yıllarından kalma kıytırık bir MMORPG oyununu kaldıracağını biliyorum ama yine de yazmak istedim.
Sistem özellikleri:
MSI B550-A PRO.
AMD Ryzen 3800X.
ASUS ROG STRIX RTX 2070 Super.
Corsair Vengeance 2x8 3600 MHz.
Kingston KC2000 NVMe SSD.
Cooler Master MWE 750W 80+.
Bahsettiğim hile korumaları hakkında bilginiz varsa ve aydınlatırsanız ayrıca sevinirim.
Ayrıca şu şekilde videolar gördüm. Ne oldukları konusunda fikrim yok ama yine de atmak istedim.
Bahsedilen videolar:
1)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3)

Son düzenleyen: Moderatör:
Takmma dostum
Eskiden Bitcoin miningleme ozelliği vardi şu an başka serverlarda kullanılıyor mu bilmiyorum ama Launcher'in icine RAT atip bilgasayarınla Bitcoin mining yapıyorlardı ama artık olmadığını söylüyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı