Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #11 SpeeQ dedi: Tüm sırrı bozdunuz. Sayenizde GTA 6 ilk günden kırılacak(!). Genişletmek için tıkla... Hocam gram bilginiz yok. Saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz. Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın. demondouma dedi: Ne. Peki PlayStation'da hangi dosya uzantısı çalışır ona dönüştüreyim? Genişletmek için tıkla... Dönüştüremezsiniz dedim ya.
SpeeQ dedi: Tüm sırrı bozdunuz. Sayenizde GTA 6 ilk günden kırılacak(!). Genişletmek için tıkla... Hocam gram bilginiz yok. Saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz. Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın. demondouma dedi: Ne. Peki PlayStation'da hangi dosya uzantısı çalışır ona dönüştüreyim? Genişletmek için tıkla... Dönüştüremezsiniz dedim ya.
demondouma Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #12 Tamam. Eren T. dedi: Hocam gram bilginiz yok. Saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz. Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın. Dönüştüremezsiniz dedim ya. Genişletmek için tıkla...
Tamam. Eren T. dedi: Hocam gram bilginiz yok. Saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz. Bilginiz olmayan konulara yorum yapmayın. Dönüştüremezsiniz dedim ya. Genişletmek için tıkla...