Anime indirmek için girdiğim sitede böyle bir şey çıktı indirmeli miyim?
İndirdiğinizde VirusTotal'e taratıp atın. Sıkıntı çıkarsa aksiyon almamız gerekecektir ama.Tamamdır teşekkürler indirdiğimide taratacağım ona göre tekrar yazarım.
o zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürlerİndirdiğinizde VirusTotal'e taratıp atın. Sıkıntı çıkarsa aksiyon almamız gerekecektir ama.
Önerebileceğim pek bir site yok maalesef. Çok bilmiyorum zaten film indirme sitelerini.O zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürler.
tamamdır yardımınız için teşekkürlerÖnerebileceğim pek bir site yok maalesef. Çok bilmiyorum zaten film indirme sitelerini.
Hocam her site virüslü çıkmaz ya çok böyle aman aman bana virüs bulaşır kafasında durmayın indirin ne sorun çıkacak zaten uzantısına bakarsın .png sorun olmaz.o zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.