Çözüldü Us bank'tan gelen mail nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

chesterfieldblue

Centipat
Katılım
30 Kasım 2021
Mesajlar
114
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi akşamlar, sahibinden.com'da sattığım bir kulaklık için yabancı asıllı biri mesaj attı WhatsApp'tan. Konuştuk anlaştık işte dün gece bana yarın parayı göndereceğini söyledi. Bende kargoyu verecekmişim. Neyse bu sabah parayı gönderdim dedi. Mail gelecekmiş bana. Baktım şöyle bir mail vardı bana dolandırıcı gibi geldi. Sizce?
 
Çözüm
Çok kötü şekilde hazırlanmış bir dolandırıcılık mesajı. Her yerinden "ben dolandırıcıyım" diye akıyor. TL yerine TRY yazması gerekiyordu diye düşünüyorum. Veya banka A.B.D. bankası olduğu için dolar karşılığını gösterirdi. Türkiye'den ürün alacak biri neden Amerikan bankası kullansın? Gerçek olsa dahi çalıntı bir kart olabilir. Bu şahsa ürün satmamanız daha iyi.
Herkese iyi akşamlar, sahibinden.com da sattığım bir kulaklık için yabancı asıllı biri mesaj attın WhatsApp'tan. Konuştuk anlaştık işte dün gece bana yarın parayı göndereceğini söyledi. Bende kargoyu verecekmişim. Neyse bu sabah parayı gönderdim dedi. Mail gelecekmiş bana. Baktım şöyle bir mail vardı bana dolandırıcı gibi geldi. Sizce?
Aynısı benimde başıma geldi. Kısaca dolandırıcı, kanmayın. Olan mail adresime oldu, spam mesaj gelip duruyor. 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı