Sasageyo Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 163 30 Ağustos 2022 #1 Xbox kontrolcüm için kablo almak istiyorum. Ugreen USB-A & USB-C Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu almaya karar verdim ancak USB 2.0. Xbox kolunu bu kablo ile kullansam USB 3.0 bir kabloya göre gecikme yaşar mıyım?
Xbox kontrolcüm için kablo almak istiyorum. Ugreen USB-A & USB-C Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu almaya karar verdim ancak USB 2.0. Xbox kolunu bu kablo ile kullansam USB 3.0 bir kabloya göre gecikme yaşar mıyım?
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #3 Sasageyo dedi: Xbox kontrolcüm için kablo almak istiyorum. Ugreen USB-A & USB-C Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu almaya karar verdim ancak USB 2.0. Xbox kolunu bu kablo ile kullansam USB 3.0 bir kabloya göre gecikme yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hissetmessiniz diye düşünüyorum.
Sasageyo dedi: Xbox kontrolcüm için kablo almak istiyorum. Ugreen USB-A & USB-C Şarj ve Data Kablosu, 2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu almaya karar verdim ancak USB 2.0. Xbox kolunu bu kablo ile kullansam USB 3.0 bir kabloya göre gecikme yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hissetmessiniz diye düşünüyorum.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 30 Ağustos 2022 #4 Kayda değer bir farklılık olmayacaktır. Hangisi varsa onu alabilirsiniz.