USB 3.0, PCI BİD ve M430 sürücüleri kurma

389072

Megapat
Makaleler
24
Yer
İstanbul
Merhaba. 7 geçtim, driverları kurdum fakat şu listedeki driverler kurulmuyor.
  1. USB 3.0
  2. PCI Basit İletişim Denetleyicisi
  3. Ekran kartı (R5 M430)

1. PCI\VEN_8086&DEV_9D2F&SUBSYS_381717AA&REV_21
  2. PCI\VEN_8086&DEV_9D3A&SUBSYS_381617AA&REV_21
  3. PCI\VEN_1002&DEV_6660&SUBSYS_381617AA&REV_83

Nasıl kuracağım?

İkincisi çipset. Basit iletişim denetleyicisini günceller, USB'yi güncellemezse onun da ayrı sürücüsü varmış.
Tamamdır ekran kartı iniyor. Duruma göre bilgilendiririm lütfen aktif kalınız 🤗
İkincisi çipset. Basit iletişim denetleyicisini günceller, USB'yi güncellemezse onun da ayrı sürücüsü varmış.
1623322951864.png

Çipset kuruyorum...

Birkaç dakikaya dışarıda işim var maalesef. Gerekli linkler konuda bulunuyor, sorun yaşarsanız da telefondan halletmeye çalışırım 😄

Özelleştirilmiş sürücü buraya kadar sanırım. Buradan Windows 7 için olanı kurun o zaman.

İlginç, hmm. Işığı geldi mouse ama kendisi yok :D yeniden başlatıyorum.

Özelleştirilmiş sürücü buraya kadar sanırım. Buradan Windows 7 için olanı kurun o zaman.

Hocam çok teşekkürler :) fakat şimdi de USB 2.0CRW diye bir şey geldi. Ve PCI basit iletişim denetleyicisi kaldı. Bunları hallettik mi tamamdır.

1623324592690.png

El ile kurdum.
--Düzenlendi--
Sadece.
PCI basit iletişim denetleyicisi kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmam, farklı pek çok sebebi olabilir onun. Kurdunuz mu, sürücüler güncellendi mi? Güncellenmesine rağmen fare sorunu çözülmediyse onun başka bir sebebi vardır. Bu durumda da onunla ilgili yeni bir konu açmanız daha doğru olur.

Sanmam, farklı pek çok sebebi olabilir onun. Kurdunuz mu, sürücüler güncellendi mi? Güncellenmesine rağmen fare sorunu çözülmediyse onun başka bir sebebi vardır. Bu durumda da onunla ilgili yeni bir konu açmanız daha doğru olur.

Şu anda bütün sürücüler güncel, listedekiler hatalı yüklendi.
  1. R5 M430
  2. Intel HD Graphics 520

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl hatalı yüklendi? R5 M430'un yanında ünlem işareti yoksa, sürücü kurulduysa konu amacına ulaşmış, başlıktaki üç sürücüyü halletmişiz demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı