aprusier Kilopat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 509 Çözümler 2 16 Temmuz 2021 #1 Alacağım laptopta Ethernet girişi yok. Böyle bir aparat alsam gerçek Ethernet portundan aldığım verimi alabilir miyim?
Alacağım laptopta Ethernet girişi yok. Böyle bir aparat alsam gerçek Ethernet portundan aldığım verimi alabilir miyim?
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 16 Temmuz 2021 #2 Alamazsın. Hız da çok fazla değişiklik olmaz ancak o adaptor bağlantına gecikme ekleyecektir.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #3 aprusier dedi: Alacağım laptopta Ethernet girişi yok. Böyle bir aparat alsam gerçek Ethernet portundan aldığım verimi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ürünü satın alma amacınız kablosuza göre download hızını mı artırmak yoksa ping'i mi düşürmek? Download hızını arttırabilir, ping ise ürünün kalitesine bağlı. Farkettirmeyebilir. Alıp denemek lazım.
aprusier dedi: Alacağım laptopta Ethernet girişi yok. Böyle bir aparat alsam gerçek Ethernet portundan aldığım verimi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ürünü satın alma amacınız kablosuza göre download hızını mı artırmak yoksa ping'i mi düşürmek? Download hızını arttırabilir, ping ise ürünün kalitesine bağlı. Farkettirmeyebilir. Alıp denemek lazım.
Haelheim Centipat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #4 Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Ethernet girişim çalışmıyordu. Bende hiç kayıp olmadı bu arada.
Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Ethernet girişim çalışmıyordu. Bende hiç kayıp olmadı bu arada.