USB belleğimden işletim sistemi yükleyemiyorum

Sucsycp

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
web developer
Merhaba arkadaşlar bugün Windows 10'dan Windows 7'ye inmeyi düşündüm nostalji olsun diye ben zaten Windows'u pek kullanmıyorum Pardus kullanıyorum ve benim ISO yazdıracağım flash belleğide Win 10'da RAM yapmıştım sonra Pardus'ta USB belleğe ISO yazdırdım fakat BIOS'tan USB belleği seçsem de yine Pardus'a atıyor Windows 10 denedim Windows 7 denedim fakat halen aynı sonuç bir işletim sistemi yükleyemedim yardım eder misiniz(Windows 10 olan diski biçimlendirdiğim için sonradan Windows 10'da silindi).

Merhaba arkadaşlar bugün Windows 10'dan Windows 7'ye inmeyi düşündüm nostalji olsun diye ben zaten Windows'u pek kullanmıyorum Pardus kullanıyorum ve benim ISO yazdıracağım flash belleğide Win 10'da RAM yapmıştım sonra Pardus'ta USB belleğe ISO yazdırdım fakat BIOS'tan USB belleği seçsem de yine Pardus'a atıyor Windows 10 denedim Windows 7 denedim fakat halen aynı sonuç bir işletim sistemi yükleyemedim yardım eder misiniz(Windows 10 olan diski biçimlendirdiğim için sonradan Windows 10'da silindi).
ISO yazdırma programınızı değiştirin.
balenaEtcher kullanmayı deneyin.
Zaten kullanıyorsanız USB'ye Ventoy yükleyin ve ISO'yu içine direk koyarak boot edin.

ISO yazdırma programınızı değiştirin.
balenaEtcher kullanmayı deneyin.
Zaten kullanıyorsanız USB'ye Ventoy yükleyin ve ISO'yu içine direk koyarak boot edin.

Ben direkt terminalden yazdırıyorum he bir de o flash belleği Windows 10'a taktığğımda Windows 10 görmüyordu sadece Pardus görüyordu ve fakat bellek FAT32

Anlamak için 4 kere okudum. @VENGEANCE ANGEL biliyorsan eğer yardımcı olur musun?
Sabit diskini sök. USB'den boot etmeye çalış. Baktın boot ediyor sorun yok demektir. Linux ve Windows'un bootloader'ları farklı. Muhtemelen de çakışıyor anladığım kadarıyla. Zaten o kadar karışık yazmışsın ki pek bişey anlayamadım.

Readyboost yaptığın için flash belleğini de öldürmüş olabilirsin.

Linux'a çok hâkim olmadığım için kesin bir şey söyleyemiyorum, @Stereo.Luigi99 arkadaşın tavsiyelerini de bir dene istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı