1 192615 Kilopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 690 Çözümler 9 1 Mart 2018 #1 Merhabalar. Benim eskiden kullandığım bellek vardı bugün onu buldum, bilgisayara taktığımda belleğin ışığı yanıyor fakat bilgisayarımda bellek sürücüsü gözükmüyor. Nasıl tekrar kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2018
Merhabalar. Benim eskiden kullandığım bellek vardı bugün onu buldum, bilgisayara taktığımda belleğin ışığı yanıyor fakat bilgisayarımda bellek sürücüsü gözükmüyor. Nasıl tekrar kullanabilirim?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 1 Mart 2018 #2 Başka bilgisayarda deneyip önce sağlam mı diye emin olmak en iyisi.
1 192615 Kilopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 690 Çözümler 9 2 Mart 2018 #3 Siyah Martı dedi: Başka bilgisayarda deneyip önce sağlam mı diye emin olmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Bugün internet kafede denedim, aynı şekilde USB belleğin ışığı yanıp sönüyor fakat bilgisayar'ım sekmesinde sürücü gözükmüyor. Siyah Martı dedi: Başka bilgisayarda deneyip önce sağlam mı diye emin olmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bir daha denedim, sürücü geldi, USB hafif oynayınca sürücü kayboldu.Meğersem USB bozukmuş USB'de temassızlık varmış.
Siyah Martı dedi: Başka bilgisayarda deneyip önce sağlam mı diye emin olmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Bugün internet kafede denedim, aynı şekilde USB belleğin ışığı yanıp sönüyor fakat bilgisayar'ım sekmesinde sürücü gözükmüyor. Siyah Martı dedi: Başka bilgisayarda deneyip önce sağlam mı diye emin olmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi bir daha denedim, sürücü geldi, USB hafif oynayınca sürücü kayboldu.Meğersem USB bozukmuş USB'de temassızlık varmış.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.019 Çözümler 86 3 Mart 2018 #4 Olur öyle.