Çözüldü USB çoğaltıcıya PC şarjı taktıktan sonra çalışmıyor

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.419
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tii

Kilopat
Makaleler
3
USB 2.0 çoğaltıcı aldım. Bilgisayara takılı bir şekilde iken PC şarjını USB çoklayıcıya taktım. Ardından bilgisayar kapandı açıldığında hem çoğaltıcı, hem de bilgisayarın girişi çalışmıyordu. (laptop) ne yapacağım? Güç geliyor fakat çalışmıyor. Bunu farenin ışığının yanmasından ve çalışmamasından anladım.

Çözüm
Laptobunuzun şarj çıkışını USB çoklayıcıya taktıysanız ya da tersi, USB'den laptop şarj etmeye çalıştıysanız, USB portlarınız yanmıştır. USB portu maksimum; 5V, 0.9A verebilir.
Soket bozulmuş olabilir mi? Bilgisayarcıya göstermekte fayda var gibi...

Laptobunuzun şarj çıkışını USB çoklayıcıya taktıysanız ya da tersi, USB'den laptop şarj etmeye çalıştıysanız, USB portlarınız yanmıştır. USB portu maksimum; 5V, 0.9A verebilir.

Çözüm
Laptobunuzun şarj çıkışını USB çoklayicıya taktıysanız ya da tersi, USB'den laptop şarj etmeye çalıştıysanız, USB portlarınız yanmıştır. USB portu maksimum 5V, 0.9A verebilir.
Garantiye yollasam herhangi bir ücret talep edilir mi? Yanması normal bir kullanımda da yaşanabilecek bir senaryo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…