44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 17 Ağustos 2021 #1 Corsair Virtuoso kulaklığımı bağlayınca böyle bir uyarı geliyor: Ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor.
Corsair Virtuoso kulaklığımı bağlayınca böyle bir uyarı geliyor: Ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor.
fuzix07 Megapat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 85 8 Şubat 2022 #2 Çözüm bulabildiniz mi ? Kulaklığı kablo ile bağlayınca ya ses ya mikrofon çalışıyor ikisini birden kullanamıyorum. Sizin aldığınız hatayı da alıyorum Artı 0 Eksi
Çözüm bulabildiniz mi ? Kulaklığı kablo ile bağlayınca ya ses ya mikrofon çalışıyor ikisini birden kullanamıyorum. Sizin aldığınız hatayı da alıyorum
Machvins Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2014 Mesajlar 1.012 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #3 fuzix07 dedi: Çözüm bulabildiniz mi ? Kulaklığı kablo ile bağlayınca ya ses ya mikrofon çalışıyor ikisini birden kullanamıyorum. Sizin aldığınız hatayı da alıyorum Genişletmek için tıkla... Aynı problem bende de var ne yapmamız gerekiyor? USB 2.0 da çalışıyor bu arada garip 3.2 de çalışmıyor Artı 0 Eksi
fuzix07 dedi: Çözüm bulabildiniz mi ? Kulaklığı kablo ile bağlayınca ya ses ya mikrofon çalışıyor ikisini birden kullanamıyorum. Sizin aldığınız hatayı da alıyorum Genişletmek için tıkla... Aynı problem bende de var ne yapmamız gerekiyor? USB 2.0 da çalışıyor bu arada garip 3.2 de çalışmıyor