USB Drive virüsü nasıl temizlenir?

5Wheel

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar okuldaki akıllı tahtadan mı bulaştı bilmiyorum ama içini hiç açmadım. O tarih ve saatte ben evdeydim ondan dolayı bilgisayardan bulaşmışta olabilir fakat resim dışında herhangi bir şey indirmedim o tarihte ve Norton herhangi bir uyarı vermedi. Bu dosyayı nasıl kaldırabilirim? Kırtasiyeci abi söyledi yoksa virüs olup olmadığında haberim bile olmicaktı.

Ekran görüntüsü 2024-10-15 175841.png

Arkadaşlar okuldaki akıllı tahtadan mı bulaştı bilmiyorum ama içini hiç açmadım. O tarih ve saatte ben evdeydim ondan dolayı bilgisayardan bulaşmışta olabilir fakat resim dışında herhangi bir şey indirmedim o tarihte ve Norton herhangi bir uyarı vermedi. Bu dosyayı nasıl kaldırabilirim? Kırtasiyeci abi söyledi yoksa virüs olup olmadığında haberim bile olmicaktı.

Eki Görüntüle 2330098

Resim indirmekle virüs olmasi binde bir sen de başkası kullanıyor mu bilgisayarı bir yerden gelmiş.

Resim indirmekle virüs olmasi binde bir sen de başkası kullanıyor mu bilgisayarı bir yerden gelmiş.

Kardeşim giriyor nadiren fakat son 2-3 haftadır bilgisayar benim elimde.

Şu ana kadar gördüğüm en garip virüs.

Hocam bilmiyorum kırtasiyeci virüs dedi bende ufacık bir araştırmada birden fazla bu virüs hakkında sonuç buldum ondan dolayı buraya danıştım.

Eki Görüntüle 2330098

Malwarebytes ile kaldirabilirsin ama tavsiyem temiz bir bilgisayarda Windows ISO'su hazirla boot menu acarak kur Windows acikken flash belleği takma ona da bulaşır.

Norton'da tarattım temiz.

Norton o kadar güçlü bir antivirüs değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı