USB Fanlar Zararlı mıdır?

196132

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, hani küçük masaüstü fanları var ve bilgisayara USB ile bağlanıyor. Ondan bende var ama hiç çalıştırmadım. Eski bilgisayarımda hep çalıştırırdım. Yeni bilgisayara geçince açmadım hiç, zararı vardır belki diye. Az ama güzel hava üflüyor, yazları iyi gelir şimdi de. Sizce çalıştırayım mı onu? Anakarta bir zararı olur mu?

Ürün: TX 360 Derece hareketli Sessiz Masaüstü USB Siyah Fan Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de var ama çalıştırmanı önermem bazen gerektiğinden fazla güç tüketiyorlar. Bilgisayarına az güç gittiğini düşün.Sıkıntı olur

Ben el terleme problemimden dolayı kullanıyorum. Mükemmel ötesi bir şey. Hiç bir zararı yok.

Ben de PC başında çok bunalıyorum. Çalıştırmak istiyorum, fakat dediğiniz gibi kasaya gelen enerjiyi çeker, parçalara zarar verir, Power Supply'e fazla yüklenir diye korkuyorum..

Bilgisayardan enerji çektiği için dışardan soğutma yapabileceğine inanmıyorum..
kaliteli vakumlular işe yarıyor..

Pek bir sorun çıkaracağını sanmıyorum ama dandik bir elektrikli aletin sürekli bilgisayardan enerji almasını istemem. Mekanik bir alet sonuçta. Standart bir telefon şarj adaptörü ile çalıştırmak daha iyi bir seçenek bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…