USB Flash Belleğe Virüs Girdi

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar usb belleğimde virüs olduğunu biliyorum. Merak ettiğim ben usb yi biçimlendirme yapsam virüsler tamamen temizlenir mi ?

Virüs programı kullanarak da temizleyebilirsin. Biçimlendirme yaptığında tüm veriler kaybolacaktır.

İşime yarayacak bir şey yok. Yani tamamen temizlenir değil mi ? Önemli olan o.

Bazı virüsler, format atsanız bile temizlenmez, temizlendikten sonrada sürekli virüs programı olan bir pc ye takmanız gerekir. Format atarken "Biçimlendirme" yerine, Bilgisyarım sağ tik > Yönet > Depolama > Disk Yönetimi, burdan biçimlendirmeniz daha sağlıklı olacaktır, ama ne yazık ki virüslerden tam anlamıyla kurtulmak mümkün olmuyor. Sizin ki .exe virüsü mü?

Bende Tam olarak bilmiyorum. Abime vermiştim ödünç olarak. O bulaştırmış laptop aından. O esed kullanıyor. Esed virüs bulmadı. Ama ben avast kullanıyorum. O buldu. Antivirüslerin tam olarak temizlediğinden şüpheliyim. Dediğiniz Yöntemi uygulayacağım. Teşekkürler hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…