dnzhsy562 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #1 Merhabalar iyi günler herkese, biçimlendirsem dahi silsem dahi USB içerisinde yeniden USB oluşuyor ve format USB'sine çeviremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhabalar iyi günler herkese, biçimlendirsem dahi silsem dahi USB içerisinde yeniden USB oluşuyor ve format USB'sine çeviremiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 23 Ağustos 2021 #2 İşlem için Rufus'u kullanmayı denediniz mi? Bir de Rufus ile ISO'yu USB belleğe yazdırın. Artı 0 Eksi
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 23 Ağustos 2021 #3 USB'yi CMD üzerinden tam biçimlendir. Artı 0 Eksi
KS KS dnzhsy562 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 Enes3078 dedi: İşlem için Rufus'u kullanmayı denediniz mi? Bir de Rufus ile ISO'yu USB belleğe yazdırın. Genişletmek için tıkla... Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim denedim fakat bir sonuç alamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: İşlem için Rufus'u kullanmayı denediniz mi? Bir de Rufus ile ISO'yu USB belleğe yazdırın. Genişletmek için tıkla... Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim denedim fakat bir sonuç alamadım.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 23 Ağustos 2021 #5 Enes3078 dedi: İşlem için Rufus'u kullanmayı denediniz mi? Bir de Rufus ile ISO'yu USB belleğe yazdırın. Genişletmek için tıkla... Zaten yazdırmış. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: İşlem için Rufus'u kullanmayı denediniz mi? Bir de Rufus ile ISO'yu USB belleğe yazdırın. Genişletmek için tıkla... Zaten yazdırmış.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ağustos 2021 #6 Musallat.exe virüsü yemişsiniz gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.917 Çözümler 18 Yer Balıkesir 23 Ağustos 2021 #7 Aynı sorunu yaşadım bu video sayesinde çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Aynı sorunu yaşadım bu video sayesinde çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.896 Çözümler 245 23 Ağustos 2021 #8 Virüs olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS dnzhsy562 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #9 389072 dedi: USB'yi CMD üzerinden tam biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Şu an bu işlemi deniyorum sonuç alırsam bilgilendireceğim sizi. SARAÇLI dedi: Aynı sorunu yaşadım bu video sayesinde çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... CMD ekranından temizlemeği deniyorum işe yarar ise sizi bilgilendireceğim. Hiçbir işlem sonucu işe yaramadı arkadaşlar. Son düzenleme: 23 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
389072 dedi: USB'yi CMD üzerinden tam biçimlendir. Genişletmek için tıkla... Şu an bu işlemi deniyorum sonuç alırsam bilgilendireceğim sizi. SARAÇLI dedi: Aynı sorunu yaşadım bu video sayesinde çözdüm Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... CMD ekranından temizlemeği deniyorum işe yarar ise sizi bilgilendireceğim. Hiçbir işlem sonucu işe yaramadı arkadaşlar.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ağustos 2021 #10 dnzhsy562 dedi: Şu an bu işlemi deniyorum sonuç alırsam bilgilendireceğim sizi. CMD ekranından temizlemeği deniyorum işe yarar ise sizi bilgilendireceğim. Hiçbir işlem sonucu işe yaramadı arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Antivirüs programı ile taratın. Artı 0 Eksi
dnzhsy562 dedi: Şu an bu işlemi deniyorum sonuç alırsam bilgilendireceğim sizi. CMD ekranından temizlemeği deniyorum işe yarar ise sizi bilgilendireceğim. Hiçbir işlem sonucu işe yaramadı arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Antivirüs programı ile taratın.