USB ile dosya aktarırken kopyalanamıyor hatası

ferhatunvr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim bilgisayarım baya eski bir bilgisayar işlemci ve saire yeniledim kısa süre önce. Benim sorunum bilgisayarımın USB girişleri ile alakalı. Ben telefonum dan veya belleğim den bir dosya atarken veya bilgisayar dan cihazıma dosya aktarımı yaparken dosyayı atmıyor. Ya kopyalama yaparken bir yerde cihaz çıkarılmış gibi hata veriyor ve kopyalama duruyor yada dosyayı atarken kopyalanamıyor hatası veriyor. Dosya aktarımı yaparken bazen sanki belleği bilgisayar dan çıkarmışım gibi algılıyor bilgisayar ve hata veriyor bellek takılı gözükmüyor bazende kopyalama sırasında hata oluştu diyor. İlk etap da USB girişlerimde sorun var sanıyordum ancak tableti bilgisayara bağladığımda ve dosya aktarımı yaptığımda sorunsuz bir şekilde aktarım yapıyor ancak telefondan, USB bellekten veya harici diskten aktarım yapmaya çalıştığımda hata veriyor. Annemin telefonun dan dosya atıyorum onda da sorun olmuyor. Belleğim veya telefonum sıkıntılı diyeceğim ama bu sefer de arkadaşımdan aldığım taşınabilir diskte de aktarım yaparken sorun oluyor ama disk sorunsuz sadece benim bilgisayar da sorun çıkarıyor laptop da veya arkadaşımın bilgisayarında sorunsuz aktarım yapıyor.

Bilgisayarıma format attım aynı sorun sürekli devam ediyor kasanın arkasında ki USB girişlerine takıp kopyalama yapmaya çalışıyorum yine aynı sorun ama tableti veya annemin telefonunu hangi girişe takarsam takayım sorunsuz aktarım yapıyor. Bu sorun nedir ve neyden kaynaklanıyor hiç bir fikrim yok bilgisayarımın sürücülerini sürekli güncel tutuyorum ve Driver Pack programı yardımıyla güncelleştirme yapıyorum ancak sorun neyden kaynaklı hala bilmiyorum. İnternet üzerinde araştırdım bu sorunla ilgili forumlara baktım ve saire ancak bir türlü sorun nedir bulamadım. USB girişlerin de sorun var diyeceğim ama bu sefer de tabletten yada annemin telefonundan sorunsuz aktarım yapabiliyorum, ne yapacağım nasıl çözeceğim bilmiyorum kafayı yedirtti bu sorun bana. Bir dosya aktarımı yapacağım zaman her seferinde laptop dan tablete atıyorum tabletten bilgisayara atıyorum, USB belleğe film atacağım TV de izlemek için ancak bilgisayarımdan atamıyorum illa amcamın laptop da filmi belleğe atıyorum.

Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Bu sorun ile çok uzun zamandır cebelleşiyorum ve bir türlü çözemiyorum sorunu, belki sizler sayesinde çözüme kavuşurum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, ne yaparsam bu sorunu çözebilirim?

Şimdiden yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim, değerli zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkürler iyi günler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı