Hayırlı forumlar. Canon E414 yazıcımı modeme USB ile bağlayıp bilgisayardan bir şey yazdırmaya çalıştığımda hata alıp çıktı alamıyorum. Sorunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı forumlar. Canon E414 yazıcımı modeme USB ile bağlayıp bilgisayardan bir şey yazdırmaya çalıştığımda hata alıp çıktı alamıyorum. Sorunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim.
Anladım hocam. Diğer açıklamana da baktığım zaman bilgisayara takılıyken sorun yok ancak modeme takılınca sorun var değil mi? Modem USB ayarlarından kaynaklı sorun olması da muhtemel. Aynı zamanda modeme modemden de yazıcıya gönderdiğin servis ile alakalı sorun da olabilir. Ben ilk başta kablo da sorun vardır diye düşünmüştüm ancak baktığımızda bilgisayar üzerinden çalıştığına göre kablo sorunu yok. Önceden modeme takılıyken çalışıyor muydu? Sonradan mı oluştu bu durum? Modem güncelleme eğer alıyorsa güncelleme sonrası da bir sorun oluşmuş olabilir. Sıfırlamayı deneyebilirsin veya eğer yazılım desteği konusunda destek sağlayan bir firma ise modem uygulamasından veya siteden destek açmanı öneririm. Onun dışında telefon üzerinden denedin mi? Sorun vs veriyor mu?