Bütçeden Ziyade Kalitesine göre mantıklı olması daha iyi benim için. Fakat bi kulaklığada 4000-5000 vermek istemiyorum max 2500 gibi düşünüyorum. Önerin varmı ? Sanal 7.1 olucak ama yeni nesil sonic sesli kulaklıklara alışamadım şuan HyperX cloud3 wirelees var hiç alışamadım çok Sonic ve yapmacık geliyor sesler
"Bütçeden Ziyade Kalitesine göre mantıklı olması daha iyi benim için. Fakat bi kulaklığada 4000-5000 vermek istemiyorum max 2500 gibi düşünüyorum. Önerin varmı ? Sanal 7.1 olucak ama yeni nesil sonic sesli kulaklıklara alışamadım şuan HyperX cloud3 wirelees var hiç alışamadım çok Sonic ve yapmacık geliyor sesler"
"Bütçeden Ziyade Kalitesine göre mantıklı olması daha iyi benim için. Fakat bi kulaklığada 4000-5000 vermek istemiyorum max 2500 gibi düşünüyorum. Önerin varmı ? Sanal 7.1 olucak ama yeni nesil sonic sesli kulaklıklara alışamadım şuan HyperX cloud3 wirelees var hiç alışamadım çok Sonic ve yapmacık geliyor sesler"
İnceledim yorum gayet güzel fakat 7.1 Sanal degil bu kullakta base datalı korkum şu işte bu kulaklıkta ve bu tarz base datalı kulaklık doğal stereo bozuyor acaba bu kulaklık bozarmı ?