USB kablolu 7.1 sanal kulaklık önerisi

kalitesine göre değişiyor önerin nedir ? Ama sanal 7.1 istiyorum usb girişli

Bütçeden Ziyade Kalitesine göre mantıklı olması daha iyi benim için. Fakat bi kulaklığada 4000-5000 vermek istemiyorum max 2500 gibi düşünüyorum. Önerin varmı ? Sanal 7.1 olucak ama yeni nesil sonic sesli kulaklıklara alışamadım şuan HyperX cloud3 wirelees var hiç alışamadım çok Sonic ve yapmacık geliyor sesler

Belirli bir bütçe vermeden nasıl öneri yapabilirim hocam?
Al geç.
"Bütçeden Ziyade Kalitesine göre mantıklı olması daha iyi benim için. Fakat bi kulaklığada 4000-5000 vermek istemiyorum max 2500 gibi düşünüyorum. Önerin varmı ? Sanal 7.1 olucak ama yeni nesil sonic sesli kulaklıklara alışamadım şuan HyperX cloud3 wirelees var hiç alışamadım çok Sonic ve yapmacık geliyor sesler"

Yazmış hocam.

"Bütçeden Ziyade Kalitesine göre mantıklı olması daha iyi benim için. Fakat bi kulaklığada 4000-5000 vermek istemiyorum max 2500 gibi düşünüyorum. Önerin varmı ? Sanal 7.1 olucak ama yeni nesil sonic sesli kulaklıklara alışamadım şuan HyperX cloud3 wirelees var hiç alışamadım çok Sonic ve yapmacık geliyor sesler"

Yazmış hocam.
Sonradan yazdı herhalde görmedim😅

Sonradan yazdı herhalde görmedim😅
Sizin mesaj kutunuza yazmış arkadaş 😁.

1765103557898.png

Sizin mesaj kutunuza yazmış arkadaş 😁.

Eki Görüntüle 2617624
Yanlışlıkla oldu :)

Belirli bir bütçe vermeden nasıl öneri yapabilirim hocam?
Al geç.
Bunu incelemedim Markayıda ilk defa duydum inceleyeceğim Siz bunu kullandınız mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı